Περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από την Ελλάδα, άλλες ευρωπαϊκές και τρίτες χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B Networking Event).

Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι της Δευτέρας, την εναρκτήρια ομιλία στη Διεθνή εκδήλωση με θέμα Αναπτυξιακή Στρατηγική «Ευρώπη 2020»: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης, θα συμμετάσχουν και θα τοποθετηθούν στη Διεθνή εκδήλωση, στην οποία ομιλητής θα είναι και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν και αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ για τη Βιομηχανία, Αντόνιο Ταγιάνι.

Ο κ. Χατζηδάκης στις 15:15 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου από κοινού με τον κ. Ταγιάνι, που επισκέπτεται τη χώρα μας προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο.

Στόχος των επιχειρηματικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν είναι η ανάδειξη επενδυτικών ευκαιριών στην ελληνική αγορά και η επίτευξη διεθνών συνεργασιών από τις ελληνικές επιχειρήσεις, με επίκεντρο στους τομείς: αγροτικών προϊόντων επεξεργασίας τροφίμων, κατασκευών, ενέργειας, πληροφορικής/επικοινωνιών, φαρμακευτικών προϊόντων, τουρισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ