Σε σταθερή κατάσταση υπό καταστολή παραμένει ο φοιτητής της Λάρισας
Να επαναφέρουν τον φοιτητή της Λάρισας από την κατάσταση τεχνητής καταστολής θα επιχειρήσουν οι γιατροί το επόμενο διάστημα. Εν τω μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα για τους άλλους δύο φοιτητές που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της υγείας του φοιτητή του ΤΕΙ, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, εκδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.
Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα ακόλουθα:
«Ο 23χρονος φοιτητής παραμένει κλινικά σε σταθερή κατάσταση και υπό καταστολή με συνεχή υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών. Σήμερα, από την ιατρική ομάδα της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου διενεργήθηκε διαδερμική τραχειοστομία, ώστε να καταστεί δυνατή η σταδιακή μείωση των επιπέδων καταστολής και ο έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας. Στόχος είναι η προοδευτική αποδέσμευση από τον μηχανικό αερισμό με συνθήκες μέγιστης δυνατής ασφάλειας για τον ασθενή».
Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα για τους δύο φοιτητές που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Ο μεν ένας που έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στην πνευμονολογική κλινική δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη.
Ο άλλος που παραμένει στην εντατική αποσωληνωμένος είναι σε σταθερή βελτίωση, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Αρίνα Σαμπαλένκα κατά της συμμετοχής τρανς γυναικών σε γυναικείες διοργανώσεις
- Μαξίμου: Επιτέθηκε στον Καραμανλή για το αγροτικό, αναδίπλωση όμως μετά τις υποκλοπές – Εικόνα πολιτικής απομόνωσης για Μητσοτάκη
- Σταθερή η UEFA: Καμία υποχώρηση στους κανόνες για τη πολυϊδιοκτησία συλλόγων
- «Βυθισμένες σκηνές», η κακοκαιρία Byron πνίγει τη Γάζα – Νεκρός 21χρονος που ήταν υπό ισραηλινή κράτηση
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20-4: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο



