Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα σκηνοθετήσει τον επόμενο Μποντ ο Σαμ Μέντες

Δεν θα σκηνοθετήσει τον επόμενο Μποντ ο Σαμ Μέντες

Ο Σαμ Μέντες, σκηνοθέτης του Skyfall της τελευταίας ταινίας Μποντ, δήλωσε ότι, παρά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, δεν πρόκειται να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία Μποντ. «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση» είπε μιλώντας στο κινηματογραφικό περιοδικό Empire. Ο Μέντες επέλεξε να εστιάσει την προσοχή του στη μιούζικαλ εκδοχή του βιβλίου «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» που ετοιμάζει για το θεατρικό σανίδι.

Ο Σαμ Μέντες, σκηνοθέτης του Skyfall της τελευταίας ταινίας Μποντ, δήλωσε ότι, παρά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, δεν πρόκειται να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία Μποντ.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση» είπε μιλώντας στο κινηματογραφικό περιοδικό Empire, λέγοντας ότι οι παραγωγοί της ταινίας του έκαναν πρόταση να σκηνοθετήσει και την επόμενη ταινία Μποντ.

Ο Σαμ Μέντες ετοιμάζει μια μιούζικαλ εκδοχή του βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», με κεντρικό ήρωα τον Βίλι Βόνκα, η οποία θα ανέβει στις θεατρικές σκηνές τον Ιούνιο του 2013.

«Η δουλειά αυτή απαιτεί την πλήρη προσοχή μου για τον επόμενο χρόνο και ακόμα παραπάνω» είπε.

Πρόσθεσε, όμως, ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις ταινίες Μποντ στο μέλλον.

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που ήμουν κομμάτι της οικογένειας του Μποντ» δήλωσε ο Μέντες. «Και ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να εργαστώ ξανά μαζί τους».

Οι παραγωγοί της ταινίας Μάικλ Τζ.Ουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι ελπίζουν να εργαστούν ξανά με τον σκηνοθέτη, τονίζοντας ότι «σέβονται απόλυτα την απόφασή του να επικεντρωθεί σε άλλα πρότζεκτ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024