Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Τρίτη
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, με τον γενικό δείκτη να κινείται στα επίπεδα κοντά στις 970 μονάδες, ενώ οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε αρκετούς κλάδους και κυρίως στις τράπεζες.
Χωρίς αξιόλογες μεταβολές κινείται το Χρηματιστήριο την Τρίτη, ενώ οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε αρκετούς κλάδους και κυρίως στις τράπεζες.
Στις 16:10 ο γενικός δείκτης σημείωνε πτώση 0,15% στις 968,47 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 29,9 εκατ. ευρώ περίπου. Το εύρος διακύμανσης της αγοράς είναι οι 964,38 – 982,54 μονάδες.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε απώλειες 0,06% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ήταν χαμηλότερα κατά 1,05%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών υποχωρούσε κατά 2,93%.
Ανοδικά κινούνταν 62 μετοχές, 66 πτωτικά και 30 παρέμεναν σταθερές.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν ανοδικές τάσεις, ενώ άνοιγμα της Γουόλ Στριτ σε θετικό έδαφος δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ήταν υψηλότερα κατά 0,92%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε άνοδο 1,49% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ενισχυόταν κατά 1,82%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 1,28% και στην Ιταλία 1,93%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρώπη: «Είμαστε ενωμένοι» λένε οι 8 χώρες που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς – Τι σκέφτονται ως απάντηση
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Άγιοι Ανάργυροι: Άρπαξε οστά από τάφο και ζήτησε 1.000 ευρώ για να τα επιστρέψει
- Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Αντίνο
- «Δεν πήγα στην κηδεία του μπαμπά μου»: Η Βίκυ Κουλιανού αποχαιρέτησε τον πατέρα της ακούγοντας Μητροπάνο
- Γεραπετρίτης: Πρότυπο η τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου – Τι είπε για Γάζα και Ιράν
