Νέα αναβολή για την δίκη του Ηλία Κασιδιάρη
Νέα αναβολή, για την Πέμπτη, πήρε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Η υπόθεση αφορά την επίθεση και ληστεία εις βάρος φοιτητή το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη, για την οποία ο Ηλ.Κασιδιάρης κατηγορείται για συνέργεια.
Νέα αναβολή, για την Πέμπτη, πήρε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Η υπόθεση αφορά την επίθεση και ληστεία εις βάρος φοιτητή το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη, για την οποία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για συνέργεια.
Η υπόθεση εκκρεμεί πριν ο Ηλίας Κασιδιάρης εκλεγεί βουλευτής και για να δικαστεί ήρθη η βουλευτική ασυλία του.
Ο Ηλ.Κασιδιάρης καλείται ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία, αδίκημα που αφορά επίθεση που είχε δεχθεί μεταπτυχιακός φοιτητής το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη από πέντε δράστες.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπ και μαχαίρωσαν τον φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.
Η εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είπε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον νυν βουλευτή.
Ο κατηγορούμενος βουλευτής αρνείται ότι συμμετείχε στο περιστατικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Νέες προσφυγές δήμων και κατοίκων στο ΣτΕ για μπόνους δόμησης και πολεοδομίες
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;

