Απίστευτη σύγκρουση πλοίων στα Στενά της Σιγκαπούρης
Σε ένα πρωτοφανές για τα ναυτιλιακά χρονικά ατύχημα κάτεληξε η κόντρα εν πλω δύο καπετάνιων σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα περάσματα της διεθνούς ναυσιπλοΐας στη Σιγκαπούρη.
Σε ένα πρωτοφανές για τα ναυτιλιακά χρονικά ατύχημα κάτεληξε η κόντρα εν πλω δύο καπετάνιων σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα περάσματα της διεθνούς ναυσιπλοΐας στη Σιγκαπούρη.
Το τουρκικών συμφερόντων και με σημαία νησιών Μάρσαλ φορτηγό πλοίο «M/V Beks Halil», μήκους 192 μέτρων, συγκρούστηκε στα Στενά της Σιγκαπούρης, με ένα άλλο φορτηγό πλοίο κατά πολύ μικρότερό του. Το ομολογουμένως εντυπωσιακό ατύχημα κατεγράφη σε βίντεο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρόσκρουση δεν υπήρξαν θύματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μαρινέλλα μέσα από τα μάτια του Χρήστου Νικολόπουλου
- Ο χαρισματικός «κύριος Σαμ» που έχτισε την αυτοκρατορία της Walmart
- Κρήτη: Καρέ-καρέ η στιγμή που ο δράστης πυροδοτεί τον εμπρηστικό μηχανισμό στην καφετέρια του Ηρακλείου
- Φοβερή φάση: Ο Θανάσης Σπανούλης έκλεψε και κάρφωσε υπό το βλέμμα του πατέρα του (vid)
- Πρόεδρος Βουλής Ιράν: Ο εχθρός στέλνει δημόσια μηνύματα διαλόγου, ενώ κρυφά σχεδιάζει χερσαία επίθεση
- Ο Τραμπ μπλοκάρει τα offshore αιολικά – Πιέζει τις εταιρείες να επενδύσουν σε υδρογονάνθρακες
