Στη φυλακή οδηγείται ο δράστης του άγριου εγκλήματος στην Άρτα
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 36χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 48χρονου από τη Φιλιππιάδα. Ο δράστης απολογήθηκε και αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή στις φυλακές Κορυδαλλού. Η 25χρονη, η οποία φέρεται ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση, γιατί προέκυψε ότι κατά την στιγμή της ανθρωποκτονίας ήταν παρούσα στο σπίτι του δράστη, πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 36χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 48χρονου από τη Φιλιππιάδα. Ο δράστης απολογήθηκε και αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η 25χρονη, η οποία φέρεται ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση, γιατί προέκυψε ότι κατά την στιγμή της ανθρωποκτονίας ήταν παρούσα στο σπίτι του δράστη, πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων εάν έχει μετανιώσει για το έγκλημά του, ο 36χρονος απάντησε «όχι».
Ο 36χρονος που κατ΄ ομολογία του σκότωσε, στο χωριό Κεραμάτες της Άρτας, τον 48χρονο, τον διαμέλισε, ενώ στην συνέχεια πέταξε τα τεμάχια στον βόθρο του σπιτιού του και στο ποτάμι της περιοχής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η δήλωση Καρυστιανού – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
- Στην εξέδρα εκτόξευσης ο υπερπύραυλος της NASA για τον ιστορικό γύρο της Σελήνης
- Φωτιά σε θάλαμο ανηλίκων στις φυλακές Κασσαβέτειας – Έρευνες για κρούσματα φυματίωσης
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»

