Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτόπτης μάρτυς: ρωτήσαμε και μάθαμε τι ξεχώρισαν οι καλεσμένοι στους γάμους

Αυτόπτης μάρτυς: ρωτήσαμε και μάθαμε τι ξεχώρισαν οι καλεσμένοι στους γάμους

Ιωάννα Ζυμαρίτη Φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι αποτελούν την καλύτερη πηγή για το ρεπορτάζ μας. Θέλαμε να μάθουμε τι συμβαίνει στους γάμους αυτά τα δύσκολα χρόνια και διαπιστώσαμε ότι το χαμηλό budget καθόλου δεν επηρεάζει την καλή διάθεση και την πρωτοτυπία του μυστηρίου. Ιδού τα αποτελέσματα στην ερώτηση μας «Τι είναι αυτό που θυμάστε πιο έντονο […]

Ιωάννα Ζυμαρίτη

Φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι αποτελούν την καλύτερη πηγή για το ρεπορτάζ μας. Θέλαμε να μάθουμε τι συμβαίνει στους γάμους αυτά τα δύσκολα χρόνια και διαπιστώσαμε ότι το χαμηλό budget καθόλου δεν επηρεάζει την καλή διάθεση και την πρωτοτυπία του μυστηρίου.
Ιδού τα αποτελέσματα στην ερώτηση μας «Τι είναι αυτό που θυμάστε πιο έντονο από τους γάμους που έχετε πάει».
Δέσποινα Κ. «Εγώ ξεχωρίζω αυτό που έκανα στο δικό μου γάμο: αντίο για dj φέραμε μουσικούς του δρόμου και το κέφι άναψε με μιας!»
Θοδωρής Δ. «Το χαβαλέ και την προσπάθεια να ξεμεθύσουμε τον γαμπρό ο οποίος είχε ξεκινήσει από νωρίς να τα πίνει. Με μαύρα γυαλιά τον πήγαμε στην εκκλησία»

Κατερίνα Κ. «Το σιντριβάνι σοκολάτας όπου βρέχαμε τους λουκουμάδες μας».
Βασιλική Ζ. «Η νύφη έφτασε με κάρο στην εκκλησία. Ήταν σαν ελληνική ταινία. Περιμέναμε λίγο παραπάνω αλλά έγινε χαμός καθώς πλησίαζε»

Κυριακή Κ. «Στη δεξίωση υπήρχαν τραπέζια για τους ‘μεγάλους’ ενώ οι ‘νέοι’ ήμασταν όρθιοι. Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 80 και όλη η ατμόσφαιρα παρέπεμπε σε πραγματικό πάρτυ. Χορεύαμε όλο το βράδυ. Μου θύμισε τα παιδικά μας πάρτυ, με τους γονείς να μας ‘προσέχουν’»
Γιάννης Σ. «Αντί για τούρτα, μας κέρασαν γευστικότατα ατομικά γλυκά στα οποία το catering είχε σχηματίσει τα αρχικά του ζευγαριού και προφιτερόλ από τα χεράκια της συμπεθέρας»
Στέφανος Ζ. «Που επιτέλους δεν χρειάστηκε να ζήσουμε το χιλιοπαιγμένο σκηνικό με την νύφη και τον γαμπρό να κόβουν την τούρτα και όλο μέλι να χορεύουν τον πρώτο χορό. Μας είχαν ετοιμάσει ένα κοκτέιλ πάρτυ και μόλις ήρθαν αρχίσαμε τους χορούς και τα πειράγματα»
Μιχαέλα Ι. «Η νύφη είχε κλείσει για όλες εμάς τις φίλες της ένα ξενοδοχείο όπου μείναμε ένα σαββατοκύριακο. Βιώσαμε μια δεύτερη 5ήμερη»
Αντωνία Θ. «Ο γάμος στην Αίγινα, σε μια εκκλησία δίπλα στην θάλασσα όπου εκεί στην αμμουδιά έγινε και το πάρτυ με ένα πλούσιο catering να μας δίνει ενέργεια για ολονύχτιο χορό»
Εύα Λ. «Το πάρτυ έγινε Κυριακή μεσημέρι, σε μια αίθουσα ξενοδοχείου και ήταν πραγματικό πάρτυ. Δυνατή μουσική, νόστιμα finger foods, πολύ αλκοόλ και πολύ αυθορμητισμό. Και κανείς δεν νοιαζόταν για την ώρα»
Παρασκευή Μ. «Που αντί για διακόσμηση με λουλούδια στο τραπέζι είχαν σύνθεση με καρπούς, φρούτα, βότανα…»
Μαριάννα Τ. «Ότι η νύφη κρατούσε σε όλη την διάρκεια του μυστηρίου το μωρό τους αγκαλιά»

gamos.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024