
Το Ετήσιο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Capital Link στην Αθήνα
Οι τελευταίες εξελίξεις στη ναυτιλία και οι εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης για άντληση κεφαλαίων, θα βρίσκονται στο επίκεντρο του 4ου ναυτιλιακού συνεδρίου που διοργανώνει η Capital Link, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Χίλτον της Αθήνας. Σύμφωνα με στελέχη της Capital Link, ο αριθμός των τραπεζών που ενεργοποιούνται πλέον στον χώρο της ναυτιλίας έχει μειωθεί σημαντικά, […]
Οι τελευταίες εξελίξεις στη ναυτιλία και οι εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης για άντληση κεφαλαίων, θα βρίσκονται στο επίκεντρο του 4ου ναυτιλιακού συνεδρίου που διοργανώνει η Capital Link, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Χίλτον της Αθήνας.
Σύμφωνα με στελέχη της Capital Link, ο αριθμός των τραπεζών που ενεργοποιούνται πλέον στον χώρο της ναυτιλίας έχει μειωθεί σημαντικά, όμως τα υγιή προγράμματα και οι εταιρείες μπορούν να πάρουν χρηματοδότηση.
Όπως αναφέρουν, η ιστορία έχει αποδείξει ότι ακόμα και όταν οι αγορές βρίσκονται σε ύφεση μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες.
Στο συνέδριο, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 1000 σύνεδροι αλλά και δεκάδες πλοιοκτήτες, αναμένεται να μιλήσει ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης.
Φέτος στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα απονεμηθεί το “Capital Link Shipping Leadership Award”, στον εφοπλιστή Παναγιώτη Ν. Τσάκο. Ο όμιλος Τσάκου διαθέτει σήμερα έναν στόλο άνω των εβδομήντα (70) πλοίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar
- Ο Τραμπ, οι εκλογές και η «απειλή του κομμουνισμού»
- The Expla-in Project | Το ΠΑΣΟΚ, τo «φάντασμα» του άρθρου 16, και η συνταγματική αναθεώρηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442