Έπιασε λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο που έπλεε ακυβέρνητο επί πέντε ημέρες
Στο λιμάνι Μομπάιλ της Αλαμπάμα έφτασε το κρουαζιερόπλοιο Carnival Triumph το οποίο έπλεε ακυβέρνητο και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από την περασμένη Κυριακή, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στο μηχανοστάσιο. Το πλοίο με τους 3.143 επιβάτες και το πλήρωμα που αριθμεί πάνω από 1.000 άτομα, έφτασε στο λιμάνι με τη βοήθεια στολίσκου ρυμουλκών. Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρία για να ολοκληρωθεί η αποβίβαση των επιβατών θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις ώρες.
Στο λιμάνι Μομπάιλ της Αλαμπάμα έφτασε το κρουαζιερόπλοιο Carnival Triumph το οποίο έπλεε ακυβέρνητο και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από την περασμένη Κυριακή, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στο μηχανοστάσιο.
Το πλοίο με τους 3.143 επιβάτες και το πλήρωμα που αριθμεί πάνω από 1.000 άτομα, έφτασε στο λιμάνι με τη βοήθεια στολίσκου ρυμουλκών. Η όλη επιχείρηση καθυστέρησε αρκετές ώρες αφού ένα από τα σύρματα έσπασε.
Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρία Carnival Cruise για να ολοκληρωθεί η αποβίβαση των επιβατών θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις ώρες.
Ο εφιάλτης των επιβατών ξεκίνησε την Κυριακή όταν ξέσπασε φωτιά στο μηχανοστάσιο του πλοίου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση και να μη λειτουργούν οι κουζίνες και οι τουαλέτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γερμανικό
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ

