Μεικτές τάσεις στη Νέα Υόρκη, πτωτικά κινήθηκε η Ευρώπη την Πέμπτη
Οριακές ήταν οι διακυμάνσεις των δεικτών στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη, ενώ νωρίτερα στην Ευρώπη οι δείκτες κινήθηκαν πτωτικά.
Οριακές ήταν οι διακυμάνσεις των δεικτών στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη, ενώ νωρίτερα στην Ευρώπη οι δείκτες κινήθηκαν πτωτικά.
Πτώση 0,10% είχε στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones και έκλεισε στις 13,969.30 μονάδες.
Αντίθετα, οριακή ήταν η άνοδος του Standard & Poor’s στις 1.522,24 μονάδες (+0,13%) και του Nasdaq στις 3.198,20 μονάδες (+0,04%).
Στο Λονδίνο ο FTSE υποχώρησε 0,50% στις 6,327.36 μονάδες ενώ σημαντικότερη ήταν η πτώση του DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 7,631.19 με υποχώρηση 1,04%.
Ο CAC στο Παρίσι έκλεισε στις 3.669,60 μονάδες με πτώση 0,76%. Αντίθετα οριακή ήταν η πτώση του SMI στη Ζυρίχη (0,01%) που διαμορφώθηκε στις 7.482,20 μονάδες με πτώση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε πραγματικά – Αρκούν 8 ώρες;
- Αντίστροφη μέτρηση για το δώρο Χριστουγέννων – Πότε θα πληρωθεί
- Κίνδυνος απάτης με email από το υπουργείο Ανάπτυξης
- Ανισότητα: Ζούμε στην εποχή που μόλις το 0,001% κατέχει τριπλάσιο πλούτο από το φτωχότερο μισό της ανθρωπότητας
- Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το αβέβαιο μέλλον του στους Μπακς…
- Υπάρχει ζωή χωρίς social media; Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα παιδιά της Αυστραλίας

