Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Συμφωνία για διακανονισμό των χρεών της εταιρείας ELFE

Συνεχίζεται μέχρι νεωτέρας η λειτουργία της ELFE – Ελληνικά Λιπάσματα & Χημικά, της πρώην Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, η διοίκηση της οποίας κατέθεσε στη ΔΕΠΑ συμβιβαστική πρόταση για την αποπληρωμή των οφειλών της, ύψους 75 εκατ. ευρώ. Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη που έγινε χθες υπό τον υφυπουργό ΠΕΚΑ Α. Παπαγεωργίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων από […]

Συνεχίζεται μέχρι νεωτέρας η λειτουργία της ELFE – Ελληνικά Λιπάσματα & Χημικά, της πρώην Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, η διοίκηση της οποίας κατέθεσε στη ΔΕΠΑ συμβιβαστική πρόταση για την αποπληρωμή των οφειλών της, ύψους 75 εκατ. ευρώ.

Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη που έγινε χθες υπό τον υφυπουργό ΠΕΚΑ Α. Παπαγεωργίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τη διοίκηση της ELFE, της ΔΕΠΑ, του ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και βουλευτών του Νομού Καβάλας όπου λειτουργεί το εργοστάσιο της βιομηχανίας. Συμφωνήθηκε η πρόταση διακανονισμού των χρεών της εταιρείας προς τη ΔΕΠΑ να τεθεί προς έγκριση από τη γενική συνέλευση της τελευταίας.

Μέχρι τότε η ΔΕΠΑ δεν θα διακόψει την παροχή φυσικού αερίου προς την εταιρεία, που εδώ και δύο μήνες υπολειτουργεί, καθώς ήδη έχει περιορίσει την τροφοδοσία της εταιρείας κατά 95%.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024