Τρίωρη παναττική στάση εργασίας την Τρίτη από την ΑΔΕΔΥ
Στάση εργασίας για το πρωί της Τρίτης, από τις 8 έως τις 11, κήρυξε η ΑΔΕΔΥ γίνεται με αφορμή την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο της πρώην Σχολής Ευελπίδων κατά της παραπομπής σε δίκη, 35 εργαζομένων-μελών του ΠΑΜΕ, οι οποίοι στις 4 Φεβρουαρίου εισήλθαν στο υπουργείο Εργασίας. Στη στάση εργασίας συμμετάσχουν οι εφοριακοί.
Στάση εργασίας για το πρωί της Τρίτης, από τις 8 έως τις 11, κήρυξε η ΑΔΕΔΥ γίνεται με αφορμή την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο της πρώην Σχολής Ευελπίδων κατά της παραπομπής σε δίκη, 35 εργαζομένων-μελών του ΠΑΜΕ, οι οποίοι στις 4 Φεβρουαρίου εισήλθαν στο υπουργείο Εργασίας απαιτώντας να δουν τον υπουργό Γιάννη Βρούτση.
Η ΑΔΕΔΥ «δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους που παραπέμπονται σε δίκη και καλεί το Υπουργείο να αναλάβει τις ευθύνες του, να παρέμβει και να αποσύρει τις κατηγορίες που -καθώς φαίνεται- ‘κατασκευάστηκαν’ σε βάρος των 35 συλληφθέντων» αναφέρει η ανακοίνωση.
Επίσης καλεί την κυβέρνηση «να πάψει πια να θεωρεί μονόδρομο την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως να πάψει να δείχνει το πιο σκληρό και αυταρχικό της χαρακτήρα, εφαρμόζοντας πρακτικές, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και τραυματίζουν την ίδια τη Δημοκρατία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με περιφράξεις προσπαθεί ο δήμος Ηρακλείου να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο από τις αυτοσχέδιες χωματερές
- Νέα στοιχεία φέρνουν το σύμπαν πιο κοντά στη «Μεγάλη Σύνθλιψη» – Οι τελευταίες αναλύσεις για τη σκοτεινή ενέργεια
- Ουκρανία: Ποια εμπόδια παραμένουν για επίτευξη συμφωνίας, η θέση του Κρεμλίνου – Σκληρές μάχες σε δύο μέτωπα
- Βαρδούσια: Από ασφυξία ο θάνατος των 4 ορειβατών
- Κρήτη, Πομπηία και Στόουνχεντζ: Οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2025 που ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε
- Νίκος Οικονομόπουλος: Τι συμβαίνει με τη Μελίνα Νικολαΐδη – Όσα είπε ο τραγουδιστής
