«Το μεγάλο μας τσίρκο» ανεβάζει την Τετάρτη η θεατρική ομάδα του 18 Άνω
Το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα της Κοινωνικής Επανένταξης του 18 Άνω την ερχόμενη Τετάρτη στις 21:00 στο θέατρο του Νέου Κόσμου (Αντισθένους 7 & Θαρύπου). Μετά τη θεατρική παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση.
Το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα της Κοινωνικής Επανένταξης του 18 Άνω την ερχόμενη Τετάρτη στις 21:00 στο θέατρο του Νέου Κόσμου (Αντισθένους 7 & Θαρύπου).
Πρόκειται για ένα έργο που στηλιτεύει την κοινωνική αδιαφορία, την υποκρισία, τη λογοκρισία και τη διαστρέβλωση της ιστορίας στα μέτρα των κρατούντων.
Η παράσταση αυτή θα δοθεί στα πλαίσια της συζήτησης που οργανώνεται από το 18 Άνω και την εκπομπή της ΝΕΤ «Πρωινή Ενημέρωση» με τη συμπαράσταση του ΚΕΘΕΑ με θέμα «Κοινωνικός αποκλεισμός, λογοκρισία και ο ρόλος του Τύπου».
Μετά τη θεατρική παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση. Θα μιλήσουν η Κατερίνα Μάτσα (18 Άνω), ο Χαράλαμπος Πουλόπουλος (ΚΕΘΕΑ) και οι δημοσιογράφοι της ΝΕΤ, Μαριλένα Κατσίμη και Κώστας Αρβανίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]

