«Το μεγάλο μας τσίρκο» ανεβάζει την Τετάρτη η θεατρική ομάδα του 18 Άνω
Το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα της Κοινωνικής Επανένταξης του 18 Άνω την ερχόμενη Τετάρτη στις 21:00 στο θέατρο του Νέου Κόσμου (Αντισθένους 7 & Θαρύπου). Μετά τη θεατρική παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση.
Το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα της Κοινωνικής Επανένταξης του 18 Άνω την ερχόμενη Τετάρτη στις 21:00 στο θέατρο του Νέου Κόσμου (Αντισθένους 7 & Θαρύπου).
Πρόκειται για ένα έργο που στηλιτεύει την κοινωνική αδιαφορία, την υποκρισία, τη λογοκρισία και τη διαστρέβλωση της ιστορίας στα μέτρα των κρατούντων.
Η παράσταση αυτή θα δοθεί στα πλαίσια της συζήτησης που οργανώνεται από το 18 Άνω και την εκπομπή της ΝΕΤ «Πρωινή Ενημέρωση» με τη συμπαράσταση του ΚΕΘΕΑ με θέμα «Κοινωνικός αποκλεισμός, λογοκρισία και ο ρόλος του Τύπου».
Μετά τη θεατρική παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση. Θα μιλήσουν η Κατερίνα Μάτσα (18 Άνω), ο Χαράλαμπος Πουλόπουλος (ΚΕΘΕΑ) και οι δημοσιογράφοι της ΝΕΤ, Μαριλένα Κατσίμη και Κώστας Αρβανίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο πράκτορας Στίβεν και η συνάντηση σε γνωστό εστιατόριο στον Πειραιά – Μεταμφιεσμένος έβγαζε χρήματα από ΑΤΜ ο σμήναρχος
- Ευάγγελος Βενιζέλος: Διπλό «χτύπημα» στην κυβέρνηση – «Σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον Μαρινάκη
- Οι εκλογές της Ιαπωνίας έδωσαν στην ακροδεξιά Σανάε Τακαΐτσι τεράστια εξουσία – Τι θα κάνει με αυτήν;
- Τα «σενάρια» για Έντι Χάου και η στάση της Νιούκαστλ
- ΝΑΤΟ: Οι ΗΠΑ παρέδωσαν δύο στρατηγεία στους Ευρωπαίους – Πήραν σε αντάλλαγμα και την ενιαία ναυτική διοίκηση
- Αναρχική ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για τα σαμποτάζ σε σιδηροδρομικές υποδομές στην Ιταλία

