Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H AEK... άρπαξε Ανάκογλου και ανακοίνωσε Αναστασόπουλο

H AEK… άρπαξε Ανάκογλου και ανακοίνωσε Αναστασόπουλο

Με κίνηση «ματ» στη λήξη των μεταγραφών η διοίκηση της ΑΕΚ άφησε στα... κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό και έκανε «δικό» της τον Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος τα είχε... βρει σε όλα με τους «πράσινους»! Τελικά ο πρώην μέσος του Πανσερραϊκού υπέγραψε για τα επόμενα 3,5 χρόνια στην «Ένωση». Στο μεταξύ, μετά τον Ανάκογλου και ο Ο 22άχρονος Δημήτρης Αναστασόπουλος της Καβάλας, συμφώνησε μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια.

Με κίνηση «ματ» στη λήξη των μεταγραφών η διοίκηση της ΑΕΚ άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό και έκανε «δικό» της τον Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος τα είχε… βρει σε όλα με τους «πράσινους»! Τελικά ο πρώην μέσος του Πανσερραϊκού υπέγραψε για τα επόμενα 3,5 χρόνια στην «Ένωση».

Ο 22χρονος μέσος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30/6/2016, αν και είχε βρεθεί «μια ανάσα» από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι δύο πλευρές δεν… προχώρησαν με αποτέλεσμα η ΑΕΚ, καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Μάλιστα, από το προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα, ο Ανάκογλου μετέβη στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου και υπέγραψε το συμβόλαιό του, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να καταθέτουν και τα απαραίτητα έγραφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των μεταγραφών και τους πίεζε ο χρόνος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό έως τις 30/6/2016».

Στο μεταξύ, μετά τον Ανάκογλου και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος συμφώνησε μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια. Ο 22άχρονος μέσος από την Καβάλα υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι (αντί 5.000 ευρώ), με την «Ένωση» να διατηρεί οψιόν ανανέωσης, επεκτείνοντας τη συνεργασία μαζί του για δύο χρόνια επιπλέον.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Αναστασόπουλο: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αναστασόπουλου έως τις 30/6/2013 με οψιόν ανανέωσης έως τις 30/6/2015».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024