Διαψεύδουν Τράπεζα Κύπρου και Cyprus Popular Bank σενάρια για συγχώνευση
Μετά τη χθεσινή διάψευση της Cyprus Popular Bank και η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, στην έκδοση ανακοίνωση στην οποία τονίζεται πως ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε συζήτηση ανάμεσα στην Τράπεζα Κύπρου και στην Cyprus Popular Bank σε σχέση με συγχώνευση των δύο εταιρειών.
Μετά τη χθεσινή διάψευση της Cyprus Popular Bank και η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, στην έκδοση ανακοίνωση στην οποία τονίζεται πως ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε συζήτηση ανάμεσα στην Τράπεζα Κύπρου και στην Cyprus Popular Bank σε σχέση με συγχώνευση των δύο εταιρειών.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της Τράπεζα Κύπρου σημειώνονται τα εξής:
«Με αφορμή δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό Τύπο και κατόπιν υπόδειξης του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, η Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ (η «Τράπεζα») ανακοινώνει για πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε συζήτηση ανάμεσα στην Τράπεζα και την Cyprus Popular Bank Public Co Ltd σε σχέση με συγχώνευση των δύο τραπεζών».
Σε χθεσινή ανακοίνωση της Cyprus Popular Bank αναφέροντο τα ακόλουθα:
«Με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο και κατόπιν υπόδειξης του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, η Cyprus Popular Bank Public Co Ltd (η «Τράπεζα») επιθυμεί, να καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε συζήτηση ανάμεσα στην Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ σε σχέση με συγχώνευση των δύο εταιρειών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξι CEOs προειδοποιούν τη Gen Z: Η καριέρα όπως τη ξέραμε τελειώνει
- Προετοιμάζουν κλιμάκωση οι αγρότες: Συμβολικοί αποκλεισμοί μέχρι την Τρίτη – Στα Μάλγαρα κλείνει το ρεύμα προς Αθήνα
- Παυλίδης: «Είναι ωραίο να ακούς θετικά λόγια από τον Μουρίνιο, δεν περίμενα να έχω ήδη 50 γκολ»
- Φωκίδα: Αγκαλιασμένοι μέσα στο χιόνι εντοπίστηκαν οι ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια
- Ροδόπη: Δικογραφία σε βάρος της μητέρας για τον θάνατο του 7χρονου από τη φωτιά
- Χτύπησαν τη σιωπή της μνήμης στο Μάτι – Βανδαλισμός στο μνημείο της «Καιόμενης Σφαίρας»

