Διαψεύδουν Τράπεζα Κύπρου και Cyprus Popular Bank σενάρια για συγχώνευση
Μετά τη χθεσινή διάψευση της Cyprus Popular Bank και η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, στην έκδοση ανακοίνωση στην οποία τονίζεται πως ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε συζήτηση ανάμεσα στην Τράπεζα Κύπρου και στην Cyprus Popular Bank σε σχέση με συγχώνευση των δύο εταιρειών.
Μετά τη χθεσινή διάψευση της Cyprus Popular Bank και η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, στην έκδοση ανακοίνωση στην οποία τονίζεται πως ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε συζήτηση ανάμεσα στην Τράπεζα Κύπρου και στην Cyprus Popular Bank σε σχέση με συγχώνευση των δύο εταιρειών.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της Τράπεζα Κύπρου σημειώνονται τα εξής:
«Με αφορμή δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό Τύπο και κατόπιν υπόδειξης του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, η Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ (η «Τράπεζα») ανακοινώνει για πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε συζήτηση ανάμεσα στην Τράπεζα και την Cyprus Popular Bank Public Co Ltd σε σχέση με συγχώνευση των δύο τραπεζών».
Σε χθεσινή ανακοίνωση της Cyprus Popular Bank αναφέροντο τα ακόλουθα:
«Με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο και κατόπιν υπόδειξης του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, η Cyprus Popular Bank Public Co Ltd (η «Τράπεζα») επιθυμεί, να καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε συζήτηση ανάμεσα στην Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ σε σχέση με συγχώνευση των δύο εταιρειών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημάτος: «Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ προέχει η νίκη και την ερχόμενη Πέμπτη στη Φιλαδέλφεια»
- Θεσσαλονίκη: Στην Ασφάλεια εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου
- Ρωσία: Ο Πούτιν ζήτησε να προστατευθούν οι κρίσιμης σημασίας υποδομές, καθώς εντείνονται οι ουκρανικές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Ευρωπαίοι επιδιώκουν διαπραγμάτευση με την Τεχεράνη για ασφαλή διάπλου
- Πότε πιάνει τα 2 ευρώ η βενζίνη – Αλαλούμ με το πλαφόν κέρδους
- Εβελίνα Παπούλια: Δεν μου ταιριάζει πολύ ο γάμος, με αγχώνει και δεν μπορώ να λειτουργήσω


