Στο «Argo» του Μπεν Άφλεκ το βραβείο της Ένωσης Αμερικανών Παραγωγών
Η ταινία «Argo» του Μπεν Άφλεκ κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας της Ένωσης Αμερικανών Παραγωγών (PGA), αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές της για τα Όσκαρ, που θα απονεμηθούν στις 24 Φεβρουαρίου.
Η ταινία «Argo» κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας της Ένωσης Αμερικανών Παραγωγών (PGA), αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές της για τα Όσκαρ, που θα απονεμηθούν στις 24 Φεβρουαρίου.
Την ταινία σκηνοθέτησε ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός πράκτορα της CIA που προσπαθεί να διασώσει Αμερικανούς στο Ιράν.
Για τους ειδικούς των Όσκαρ, το βραβείο της Ένωσης Παραγωγών είναι προάγγελος του αντίστοιχου βραβείου της Ακαδημίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο επτά φορές τα τελευταία 24 χρόνια ο νικητής του βραβείου των παραγωγών δεν τιμήθηκε με το Όσκαρ.
Τα βραβεία της PGA και τα Όσκαρ έχουν πολλούς κοινούς ψηφοφόρους και έχουν ταυτιστεί 16 φορές, εδώ και 23 χρόνια.
Υποψήφιες για το βραβείο καλύτερης ταινίας της Ένωσης Παραγωγών ήταν οι ταινίες: «Μυθικά Πλάσματα του Νότου», «Λίνκολν», «Η Ζωή του Πι», «Οι Άθλιοι», «Django, ο Τιμωρός», «Zero Dark Thirty» και «Οδηγός Αισιοδοξίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ




