Στην Αθήνα ανεβαίνουν για το συλλαλητήριο της 31ης Ιανουαρίου γιατροί από την Κρήτη
Απόβαση στην Αθήνα για το λουκέτο που μπαίνει σε νοσοκομείο της Ιεράπετρας ετοιμάζουν οι γιατροί της περιοχής, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου. Στάση εργασίας για την ίδια μέρα από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου εργασίας, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ. Με την έναρξη της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας και θα ακολουθήσει πορεία προς την πλατεία Συντάγματος.
Απόβαση στην Αθήνα για το λουκέτο που μπαίνει σε νοσοκομείο της Ιεράπετρας ετοιμάζουν οι γιατροί της περιοχής, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου «για τις αλλαγές στο σύστημα Δημόσιας Υγείας και την αποτροπή των απολύσεων μέσω της διαθεσιμότητας».
Στάση εργασίας για την ίδια μέρα από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου εργασίας, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ. Με την έναρξη της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας και θα ακολουθήσει πορεία προς την πλατεία Συντάγματος.
Για το κλείσιμο του νοσοκομείου της Ιεράπετρας, φορείς και πολίτες έχουν δώσει ραντεβού στους δρόμους αύριο, Σάββατο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λούλα: Ο Τραμπ προσπαθεί με το «Συμβούλιο Ειρήνης» να δημιουργήσει νέο ΟΗΕ
- Ουκρανία: Εκρήξεις και πυρκαγιές στο Κίεβο καθώς η Ρωσία εξαπολύει νέα μαζική επίθεση
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
