Σε ηλικία 82 ετών πέθανε η δημοφιλής ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με προβλήματα καρδιάς.

Η τηλεοπτική σειρά «Στο παρά πέντε» υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της, ενώ μια από τις τελευταίες δουλειές της στο θέατρο ήταν στο έργο «Μάρτυρας κατηγορίας» με την Κάτια Δανδουλάκη.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις κυρίως του Εθνικού Θεάτρου.

Στην τηλεόραση ερμήνευσε ρόλους στις σειρές όπως «Αναστασία» (1994), «Προδοσία» (1996), «Σαν αδελφές» (1998), «Alma libre» (2001) και «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς», ενώ το 2004 είχε ένα μικρό ρόλο στις «Σαββατογεννημένες» του Γιώργου Καπουτζίδη. Ακολούθησε το 2006 η μεγάλη επιτυχία με την σειρα «Στο παρά πέντε».

Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε περίπου 40 ταινίες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη, τη Ρένα Βλαχοπούλου και άλλους. Μεταξύ των ταινιών που εμφανίστηκε είναι: «Ιστορία μιας ζωής», «Κορίτσια για φίλημα», «Πολύ αργά για δάκρυα«Η εφοπλιστίνα», «Καπετάν Φάντης Μπαστούνι», «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης», «Η νεράιδα και το παλικάρι», «Κρίμα το μπόι σου», «Ο κατεργάρης», «Η Μαρία της σιωπής» κ.ά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ