Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου
Μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί νέα έκτακτη γενική συνέλευση, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, που θα πραγματοποιηθεί νέα έκτακτη γενική συνέλευση, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Οι δικαστές του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου πρόκειται να λάβουν την Τετάρτη απόφαση για το αν θα συνεχίσουν ή όχι τις κινητοποιήσεις τους, όμως, λόγω έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε.
Οι δικαστικές Ενώσεις αντιτίθενται στην πρόβλεψη του Μνημονίου ΙΙΙ για πεντάμηνη αναδρομικότητα στις περικοπές των αποδοχών των δικαστών, καθώς οι πλήρεις αποδοχές που έλαβαν από 1.8.-31.12.2012 αποτελούν δεδουλευμένες αποδοχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Τουλάχιστον 9 οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου στην Τρίπολη
- Ιαπωνία: Ο Τραμπ εύχεται στην Τακαΐτσι «μεγάλη επιτυχία στην εφαρμογή του συντηρητικού προγράμματός» της
- Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα στο Κορντοφάν
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο