Τις βλέπουμε στο γυαλί να σπικάρουν και να παρουσιάζουν ενημερωτικές, ψυχαγωγικές εκπομπές ή και να είναι οι βασικές παρουσιάστριες σε κεντρικά δελτία ειδήσεων. Και οι 10 διακρίνονται γα την γοητεία τους, αλλά και το εκρηκτικό σεξ-απήλ τους.
Είναι οι δέκα πιο σέξι ελληνίδες παρουσιάστριες σύμφωνα με γκάλοπ που διοργάνωσε μεγάλη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Είναι ωραίες, μαγνητίζουν τα βλέμματα των τηλεθεατών και τις περισσότερες φορές είναι το μυστικό επιτυχίας της τηλεθέασης της εκπομπής, την οποία παρουσιάζουν. Δείτε λοιπόν ποιές έχουν μπει στην δεκάδα αλλά και ποιές έχουν κατακτήσει τις τρεις πρώτες θέσεις.
Στην 10η θέση βρίσκεται η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Σία Κοσιώνη.
Την 9η θέση κατέκτησε η Νικολέττα Ράλλη αν και είναι ένα νέο πρόσωπο στο χώρο της τηλεόρασης κατάφερε να μπει στην δεκάδα.
Στην 8η θέση η Ευγενία Μανωλίδου. Κάποιοι πίνουν νερό στην «ομορφιά» της, ενώ για άλλους παραμένει αδιάφορη.
Την 7η θέση θέση έδωσαν στη Σίσσυ Χρηστίδου, που ομολογουμένως εκπέμπει μπόλικο άρωμα γοητείας και αισθησιαμού
Στην 6η θέση άλλο ένα κορίτσι του ΣΚΑΙ στον τομέα της ενημέρωσης η Πόπη Τσαπανίδου. Χωρίς λόγια, η γοητεία της ωριμότητας και του στιλ
Στην 5η θέση κατέταξαν οι θαυμαστές της την Ελένη Μενεγάκη. Speachless.
Η 4η θέση ανήκει στην Χριστίνα Μουστάκα, το κοπέλι του «Ράδιο Αρβύλα». Αν και η συμμετοχή της στην εκπομπή μετράει από δύο έως τέσσερα το πολύ λεπτά, οι έλληνες τηλεθεατές με τη ψήφο τους υποστήριξαν φανατικά Χριστίνα.

Και προχωράμε στην τελική τριάδα.

Στην 3η θέση η Ζέτα Μακρυπούλια. Και γιατί όχι άλλωστε. Δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις αυτό το κορίτσι. Από τα μάτια, το μπούστο, ή το λαγουδίσιο χαμόγελο. Οι Έλληνες αγαπούν Ζέτα.
Στην 2η θέση η Ελεονώρα Μελέτη, το αγοροκόριτσο που ..μετράει πολύ!
The winner is η Έλενα Παπαβασιλείου

Για την ιστορία την 13η θέση κατέκτησε η Λάουρα Νάργες και την 14η η Νάντια Μπουλέ.