Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα «έξυπνο αστείο» με τα βιβλία για τον Άρμστρονγκ έκανε Αυστραλός στο Σίδνεϊ

Ένα «έξυπνο αστείο» με τα βιβλία για τον Άρμστρονγκ έκανε Αυστραλός στο Σίδνεϊ

Η καριέρα του πρώην πρωταθλητή της ποδηλασίας, Λάνς Άρμστρονγκ, μπορεί να τελείωσε, αλλά συνεχίζεται στις σελίδες των μυθιστορημάτων. Βιβλιοθήκη στο βόρειο Σίδνεϊ ανήρτησε στο Διαδίκτυο σημείωση, που ενημέρωνε πως όλα τα βιβλία με θέμα την ζωή και την καριέρα του Λανς Άρμστρονγκ θα μεταφερθούν στο τμήμα των... «μυθιστορημάτων». Επρόκειτο όμως για αστείο, όπως ανέφεραν οι αρμόδιοι.

Η καριέρα του πρώην πρωταθλητή της ποδηλασίας, Λάνς Άρμστρονγκ, μπορεί να τελείωσε, αλλά συνεχίζεται στις σελίδες των μυθιστορημάτων. Βιβλιοθήκη στο βόρειο Σίδνεϊ ανάρτησε στο διαδίκτυο σημείωση, που ειδοποιούσε πως όλα τα βιβλία με θέμα την ζωή και την καριέρα του Λανς Άρμστρονγκ θα μεταφερθούν στο τμήμα των μυθιστορημάτων.

Το Διαδικτυακό αυτό σημείωμα πρόκειται, ωστόσο, για ένα «έξυπνο αστείο».

Όπως δήλωσε η βιβλιοθηκάριος Γουέντι Φορντ, «το μήνυμα αυτό είναι έργο ενός φοιτητή που εργάζεται ορισμένες ώρες στην βιβλιοθήκη και το θεώρησε ένα έξυπνο αστείο», ενώ προσέθεσε πως ο νεαρός δεν θα τιμωρηθεί για αυτήν του την κίνηση.

Η σημείωση προκάλεσε μια έκρηξη σχολίων στο Διαδίκτυο από φωτογραφίες και χιουμοριστικά μηνύματα, ενώ στο Twitter στάλθηκαν χιλιάδες απόψεις.

Ο Άρμστρονγκ σε συνέντευξή του στην Όπρα Ουίνφρεϊ την περασμένη εβδομάδα, παραδέχθηκε πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο Αμερικανός ποδηλάτης προέβη σε αυτή την εξομολόγηση στην αρχή κιόλας της πολυαναμενόμενης συνέντευξής του με την Όπρα που μαγνητοσκοπήθηκε στο Τέξας στις αρχές της εβδομάδας.

Χαρακτήρισε τον εαυτό του «αλαζονικό κάθαρμα», επειδή κατ’ επανάληψη αρνήθηκε τις εις βάρος κατηγορίες του. Αλλά δεν επέρριψε την ευθύνη για τα σφάλματά του σε κανέναν.

«Πήρα τις αποφάσεις μου. Είναι δικά μου λάθη. Και βρίσκομαι εδώ σήμερα για να το αναγνωρίσω και να ζητήσω συγγνώμη».

Όπως είπε ο ίδιος, ξεκίνησε τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, όταν ξεπέρασε τον καρκίνο των όρχεων το 1998, εποχή κατά την οποία, όπως είπε, υιοθέτησε την άποψη «νίκη με κάθε κόστος».

ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024