Ένα «έξυπνο αστείο» με τα βιβλία για τον Άρμστρονγκ έκανε Αυστραλός στο Σίδνεϊ
Η καριέρα του πρώην πρωταθλητή της ποδηλασίας, Λάνς Άρμστρονγκ, μπορεί να τελείωσε, αλλά συνεχίζεται στις σελίδες των μυθιστορημάτων. Βιβλιοθήκη στο βόρειο Σίδνεϊ ανήρτησε στο Διαδίκτυο σημείωση, που ενημέρωνε πως όλα τα βιβλία με θέμα την ζωή και την καριέρα του Λανς Άρμστρονγκ θα μεταφερθούν στο τμήμα των... «μυθιστορημάτων». Επρόκειτο όμως για αστείο, όπως ανέφεραν οι αρμόδιοι.
Η καριέρα του πρώην πρωταθλητή της ποδηλασίας, Λάνς Άρμστρονγκ, μπορεί να τελείωσε, αλλά συνεχίζεται στις σελίδες των μυθιστορημάτων. Βιβλιοθήκη στο βόρειο Σίδνεϊ ανάρτησε στο διαδίκτυο σημείωση, που ειδοποιούσε πως όλα τα βιβλία με θέμα την ζωή και την καριέρα του Λανς Άρμστρονγκ θα μεταφερθούν στο τμήμα των μυθιστορημάτων.
Το Διαδικτυακό αυτό σημείωμα πρόκειται, ωστόσο, για ένα «έξυπνο αστείο».
Όπως δήλωσε η βιβλιοθηκάριος Γουέντι Φορντ, «το μήνυμα αυτό είναι έργο ενός φοιτητή που εργάζεται ορισμένες ώρες στην βιβλιοθήκη και το θεώρησε ένα έξυπνο αστείο», ενώ προσέθεσε πως ο νεαρός δεν θα τιμωρηθεί για αυτήν του την κίνηση.
Η σημείωση προκάλεσε μια έκρηξη σχολίων στο Διαδίκτυο από φωτογραφίες και χιουμοριστικά μηνύματα, ενώ στο Twitter στάλθηκαν χιλιάδες απόψεις.
Ο Άρμστρονγκ σε συνέντευξή του στην Όπρα Ουίνφρεϊ την περασμένη εβδομάδα, παραδέχθηκε πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Ο Αμερικανός ποδηλάτης προέβη σε αυτή την εξομολόγηση στην αρχή κιόλας της πολυαναμενόμενης συνέντευξής του με την Όπρα που μαγνητοσκοπήθηκε στο Τέξας στις αρχές της εβδομάδας.
Χαρακτήρισε τον εαυτό του «αλαζονικό κάθαρμα», επειδή κατ’ επανάληψη αρνήθηκε τις εις βάρος κατηγορίες του. Αλλά δεν επέρριψε την ευθύνη για τα σφάλματά του σε κανέναν.
«Πήρα τις αποφάσεις μου. Είναι δικά μου λάθη. Και βρίσκομαι εδώ σήμερα για να το αναγνωρίσω και να ζητήσω συγγνώμη».
Όπως είπε ο ίδιος, ξεκίνησε τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, όταν ξεπέρασε τον καρκίνο των όρχεων το 1998, εποχή κατά την οποία, όπως είπε, υιοθέτησε την άποψη «νίκη με κάθε κόστος».
ΑΠΕ/Γαλλικό
- Δική Τεμπών: «Θα ζητήσουμε αποβολή του Δημοσίου από την υποστήριξη της κατηγορίας», είπε συνήγορος – Σε εξέλιξη η διαδικασία
- Αντάρτικο πέντε βουλευτών της ΝΔ με δημόσια παρέμβαση – Κατά Μαξίμου και επιτελικού κράτους
- Influencer ταράζει το Κρεμλίνο: Το βίντεο-έκκληση στον Πούτιν που έγινε viral
- ΑΔΕΔΥ: Καταδικάζει τη σύλληψη και κράτηση υπαλλήλου – Επιθεωρητή Εργασίας έπειτα από μήνυση της Κωνσταντοπούλου
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
- Γάζα: Το νερό «όπλο» του Ισραήλ για την «τιμωρία» των Παλαιστινίων
- Ρόδος: 45χρονος προσπάθησε να ρίξει αυτοκίνητο με τη εν διαστάσει σύζυγο και το παιδί του σε γκρεμό
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442