Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ... έκλεψε τον βαθμό από τον Αρη στις καθυστερήσεις

Η ΑΕΚ… έκλεψε τον βαθμό από τον Αρη στις καθυστερήσεις

Το βαθμολογικό άγχος, η κακή ποιότητα που παρουσίασαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Αρης και ΑΕΚ, οι υπερβολικές αποφάσεις του διαιτητή Τάσου Κάκου και κυρίως ο μη καταλογισμός οφ σάιντ στο γκολ της «Ένωσης», είχαν ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό (1-1) μετά από μία συναρπαστική σε εξέλιξη αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Το βαθμολογικό άγχος, η κακή ποιότητα που παρουσίασαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Αρης και ΑΕΚ, οι υπερβολικές αποφάσεις του διαιτητή Τάσου Κάκου και κυρίως ο μη καταλογισμός οφ σάιντ στο γκολ της «Ένωσης», είχαν ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό (1-1) μετά από μία συναρπαστική σε εξέλιξη αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η αναμέτρηση «σημαδεύθηκε» από τέσσερις (!) αποβολές, καθώς στο 82ο λεπτό, ο Τάσος Κάκος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τους Τσούπρο και Πουλίδο, που διαπληκτίστηκαν μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, ενώ τρία λεπτά αργότερα έδειξε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια και στον σκόρερ (πανηγύρισε δείχνοντας ένα μπλουζάκι που έγραφε »Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Αγγελε», δηλαδή τον 16άχρονο αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή των Θεσσαλονικιών) του Αρη, Αγκάνθο, ο οποίος με προβολή στο 85′ άνοιξε το σκορ, αλλά στις καθυστερήσεις ο Πετρόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 αν και βρισκόταν σε θέση οφ σάιντ.

Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά από τις εστίες των Βελλίδη και Κωνσταντόπουλου. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή στο 2` με τον Αγκάνθο να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του νεαρού Φούντα στο 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να πιέσει την ΑΕΚ, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες, επιφορτισμένες με το βαθμολογικό άγχος, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες στιγμές για τον αντίπαλο, καθώς κύριο μέλημα τους, ήταν να διαφυλάξουν το «μηδέν». Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έπαιρναν έναν βαθμό, στο 85` ο Αγκάνθο εκμεταλλεύθηκε αδράνεια των αμυντικών της ΑΕΚ και με κοντινή προβολή, έδωσε το προβάδισμα στον Αρη. Όμως, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Πετρόπουλος με κεφαλιά-ψαράκι από θέση οφ σάιντ, χάρισε στους φιλοξενούμενους τον πολύτιμο βαθμό.

Σε γενικές γραμμές, ο αγώνας χάθηκε από τον έλεγχο του διαιτητή Τάσου Κάκου, ο οποίος -ως συνήθως- με τις υπερβολικές αποφάσεις του στις τιμωρίες ποδοσφαιριστών, βοήθησε και ο ίδιος στο να γίνει ένα κακό παιχνίδι.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου, Άγγελου Τσιπούρα, τους νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας κάτω των 20 ετών του Αρη, που πέθανε προ ημερών από φυσικά αίτια κι ενώ ετοιμαζόταν να πάει στο σχολείο. Στην μνήμη του Τσιπούρα, οι παίκτες της ΑΕΚ κατέθεσαν στεφάνι στο μέρος όπου συγκεντρώνονται οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίσθηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Διαιτητής: Κάκος

Κίτρινες: Τσούπρος, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Αγκάνθο, Κατίδης, Πουλίδο, Τσουμάγκας, Καραλής, Ζαραδούκας

Κόκκινες: Τσούπρος (δεύτερη κίτρινη κάρτα), Πουλίδο (δεύτερη κίτρινη κάρτα), Αγκάνθο (δεύτερη κίτρινη), Βλάχος (δεύτερη κίτρινη κάρτα)

ΑΡΗΣ (Λούκας Αλκαράθ):
Βελλίδης, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Κοέλιο (76` Ζαραδούκας), Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Καραγιάννης, Σουνάς (58` Διαμαντάκος), Γιαννιώτας (84` Παντίδος), Αγκάνθο.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν):
Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Τσούπρος, Βλάχος, Μητρόπουλος, Ρίκκα (89` Παυλής), Κορδέρο, Γκερέιρο (61` Καραλής), Φούντας (75` Κατίδης), Πετρόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024