Χάνει τις χειμερινές δοκιμές η νέα Williams-Renault
Tην Τρίτη 19 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει η Williams-Renault το μονοθέσιο του 2013. Η ομάδα από την Οξφόρδη θα χάσει τις πρώτες χειμερινές δοκιμές. Eκεί θα βρεθεί με ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο του 2012.
Την αποκάλυψη της FW35, στις δεύτερες επίσημες χειμερινές δοκιμές και μάλιστα την πρώτη ημέρα τους (στις 19 Φεβρουαρίου) στην πίστα της Καταλούνια, στην Ισπανία ανακοίνωσε η Williams.
Αυτό σημαίνει ότι η Βρετανική ομάδα θα συμμετάσχει στις πρώτες χειμερινές δοκιμές στη Jerez με το περσινό μονοθέσιο, την FW34, η οποία θα έχει βελτιώσεις στην ανάρτηση και τα αεροδυναμικά βοηθήματα αλλά και τα χρώματα του 2013.
Τόσο στις δοκιμές όσο και στην παρουσίαση του νέου μονοθεσίου θα παραστούν και οι δύο πιλότοι της Williams-Renault, Pastor Maldonado και Valtteri Bottas.
2013 Παρουσιάσεις και Δοκιμές
Παρουσιάσεις
McLaren 31 Ιανουαρίου
Ferrari 1 Φεβρουαρίου
Force India 1 Φεβρουαρίου
Sauber 2 Φεβρουαρίου
Red Bull 3 Φεβρουαρίου
Mercedes 4 Φεβρουαρίου
Toro Rosso 4 Φεβρουαρίου
Williams 19 Φεβρουαρίου
Δοκιμές
Jerez 5-8 Φεβρουαρίου
Barcelona 19-22 Φεβρουαρίου
Barcelona 28 Φεβρουαρίου, 3 Μαρτίου
auto.in.gr
- Μιχάλης Ζαμπίδης vs Φλόιντ Μεϊγουέδερ: Η μεγάλη επιστροφή του Iron Mike στα ρινγκ (pic)
- Σχεδόν τέσσερις καρκίνοι στους 10 θα μπορούσαν να αποφευχθούν – Τι δείχνει νέα μελέτη
- Ο πρώην πρίγκιπας Άντριου εγκαταλείπει το Ουίνδσορ εν μέσω νέας έντασης στο σκάνδαλο Έπσταϊν και ισχυρισμών για το Παλάτι
- Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την τραγωδία με μετανάστες στη Χίο
- Κρήτη: Ένοχος 36χρονος για τον θάνατο 33χρονου πιλότου της ομάδας «Ζευς» σε τροχαίο
- Κοντράρεται με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός
