Τη Σύμη «φρόντισε» το Βecel pro-activ
Με σταθμό την ακριτική Σύμη ολοκληρώθηκε για το 2012 το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Βecel pro-activ «Διαδρομές Καρδιάς» με μια σημαντική επιτυχία: Το 95% των κατοίκων που ακολούθησαν το πρόγραμμα του Becel pro-activ μείωσαν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη τους!
Το Becel pro-activ βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της Σύμης με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μείωσης της χοληστερίνης, συμβάλλοντας στο γενικότερο τρόπο ζωής και διατροφής τους. Αφού εξέτασε δωρεάν τα επίπεδα χοληστερίνης των κατοίκων, έδωσε τη δυνατότητα σε όσα άτομα εμφάνισαν υψηλά επίπεδα χοληστερίνης να συμμετέχουν δωρεάν στο πρόγραμμα 3 εβδομάδων. Το Becel pro-activ φρόντισε οι συμμετέχοντες να παρακολουθούνται από διαιτολόγο σε εβδομαδιαία βάση, να ασκούνται με γυμναστή αλλά και να καταναλώνουν καθημερινά προϊόντα Becel pro-activ, μειώνοντας τα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης τους εύκολα και αποτελεσματικά.
Χάρη στο πρόγραμμα «Διαδρομές Καρδιάς» που πραγματοποιείται εδώ και δύο χρόνια, με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από την υγεία της καρδιάς, περισσότερα από 5.500 άτομα σε 9 πόλεις, εξέτασαν δωρεάν τη χοληστερίνη τους και ενημερώθηκαν για τον τρόπο ελέγχου και μείωσης των επιπέδων της.
Ξένη δημοσίευση
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
