Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Μιχάλης Λιάπης
Στον «Ερυθρό Σταυρό» μεταφέρθηκε την Τετάρτη ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης έπειτα από εκδήλωση ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Αφού υποβλήθηκε σε κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, εισήχθη στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας. Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε το χειρουργείο και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Στον «Ερυθρό Σταυρό» μεταφέρθηκε την Τετάρτη ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης έπειτα από εκδήλωση ανευρύσματος στον εγκέφαλο.
Αφού υποβλήθηκε σε κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, εισήχθη στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας.
Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε το χειρουργείο και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ: Ο 21χρονος Βούλγαρος που διεκδικεί μετάλλιο στο μήκος από τον Τεντόγλου (vids)
- Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι απολογίες των μελών του κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων
- Γιάννης Κότσιρας: Με ανάρτηση του ζητά «μη μου στέλνετε τραγούδια που έχουν γραφτεί μέσω AI»
- Υδρογονάνθρακες: Συναντήσεις Παπασταύρου στο Χιούστον με Chevron και ExxonMobil
- Απίστευτη «καραμπόλα» σε αγώνα ποδηλασίας και σοκαριστική πτώση με το κεφάλι – Στο νοσοκομείο μία αθλήτρια (vid)
- «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ποινικοποιεί τις αντιπολεμικές διαμαρτυρίες» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ


