AIG Ελλάς : Νέα προϊόντα για το 2013
Τη στρατηγική της για το 2013, η οποία στοχεύει στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στην ελληνική αγορά παρουσίασε χθες η AIG Ελλάς στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.
Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, η στρατηγική της AIG Ελλάς επικεντρώνεται, μεταξύ άλλων, στην κυκλοφορία νέων προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ιδιωτών κι επιχειρήσεων, επενδύει σε ποιοτικές και αποδοτικές σχέσεις συνεργασίας, ενώ δίνει έμφαση στην εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών διαχείρισης κινδύνων για να προσφέρει αξιοπιστία και φερεγγυότητα.
Η νέα στρατηγική της εταιρείας σηματοδοτεί και το νέο κεφάλαιο που έχει ξεκινήσει με την αλλαγή της ονομασίας της σε AIG.
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία άλλαξε πρόσφατα ονομασία και εταιρική ταυτότητα, προκειμένου να συμβολίζουν την πλήρη ανάκαμψη του ομίλου και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Βιλντόζα πήρε το… πορτοφόλι του Πετρούσεφ και χάρισε τη νίκη στη Βίρτους (vids)
- Κρήτη: Θλίψη για τον αθλητή ΑμεΑ που πέθανε μετά από τροχαίο – Είχε καθηλωθεί σε αμαξίδιο πριν από 23 χρόνια μετά από τροχαίο
- Οδοιπορικό του in: Πολύπαθη Μάνδρα – Η επόμενη μέρα
- «Υπάρχει και φιλότιμο»: Το αφιέρωμα της Finos Film για τα 60 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας
- Φάμελλος για Τσίπρα: Άδικο να ισοπεδώνεται όλη η αντιπολίτευση
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
