Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ολόκληρη τη σειρά Rose Moisture Plus της Jurlique

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ολόκληρη τη σειρά Rose Moisture Plus της Jurlique

Ευφραιμίδη Μαρίλη Η Jurlique, το μπραντ που ανακαλύψαμε στο φαρμακείο, μας συστήνει τα βιοδυναμικά προϊόντα ομορφιάς. Από τα βότανα και τα λουλούδια βιοδυναμικής καλλιέργειας, μέχρι τη δημιουργία των προϊόντων Jurlique, το αγρόκτημά της στη Νότια Αυστραλία έγινε «η χώρα των θαυμάτων» με δραστικά συστατικά από τη φύση, που προσδίδουν στοχευμένη δράση και ορατά οφέλη στο […]

Ευφραιμίδη Μαρίλη

Η Jurlique, το μπραντ που ανακαλύψαμε στο φαρμακείο, μας συστήνει τα βιοδυναμικά προϊόντα ομορφιάς. Από τα βότανα και τα λουλούδια βιοδυναμικής καλλιέργειας, μέχρι τη δημιουργία των προϊόντων Jurlique, το αγρόκτημά της στη Νότια Αυστραλία έγινε «η χώρα των θαυμάτων» με δραστικά συστατικά από τη φύση, που προσδίδουν στοχευμένη δράση και ορατά οφέλη στο δέρμα.
Σήμερα, κάθε συγκομιδή βοτάνων και φυτών εξακολουθεί να πραγματοποιείται με την ίδια φροντίδα και προσοχή, όπως ξεκίνησε πριν από είκοσι χρόνια και η Jurlique συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος. Η Jurlique είναι ένας «βιοδυναμικός φύλακας» που συντηρεί και εμπλουτίζει το έδαφος σε κάθε κύκλο συγκομιδής για να βελτιστοποιεί τη δραστική ισχύ των φυτών και των βοτάνων και να δημιουργεί προϊόντα που προσφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα στο δέρμα.
Κάθε προϊόν που δημιουργεί η Jurlique ξεκινά με αποκλειστική βιοδυναμική συνταγή από φυτά και λουλούδια που καλλιεργούνται στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.
Η διαφορά
Από το αγρόκτημα ως τη συσκευασία, η Jurlique καλλιεργεί, επεξεργάζεται και παρασκευάζει από αγνά, δραστικά εκχυλίσματα, προϊόντα που προσφέρουν στο δέρμα λάμψη και υγεία. Για να δημιουργήσει και να διαθέτει τα πιο σύγχρονα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά σήμερα, η Jurlique αξιοποιεί μια διαφορετική επιστήμη, με δυναμικά αποτελέσματα που μεταμορφώνει το δέρμα, προσφέροντας του μία πραγματικά υγιή εμφάνιση. Το δέρμα είναι τέλεια ενυδατωμένο, απαλό και λαμπερό.
Η Jurlique είναι επίσης διαφορετική, διότι προμηθεύεται τα συστατικά των προϊόντων της, από το δικό της αυτοσυντηρούμενο βιοδυναμικό αγρόκτημα στη Νότια Αυστραλία. Ακόμη, γιατί χρησιμοποιεί μια μοναδική επιστήμη ακριβείας, αντί για τη μαζική παραγωγή τεχνητών χημικών ουσιών και συνθετικών.
Η σειρά προϊόντων
Μέσω αυτής της εναλλακτικής επιστημονικής προσέγγισης, η Jurlique έχει αποκλείσει τις δραστικές χημικές ουσίες από τα προϊόντα βιοδυναμικής ομορφιάς, διασφαλίζοντας ότι το δέρμα δεν εκτίθεται σε parabens, τεχνητά αρώματα ή συνθετικά συστατικά. Αυτές οι συνθέσεις είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προσφέρουν δυναμικά, εντυπωσιακά αποτελέσματα, επιδερμίδα νεανική, χωρίς σημάδια γήρανσης, ενυδατωμένη, λεία, σφριγηλή και λαμπερή.

Περιποίηση προσώπου: Η φροντίδα δέρματος Jurlique είναι σχεδιασμένη για να ανανεώσει το δέρμα αξιοποιώντας τη βιοδυναμική ισχύ της φύσης και να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι σειρές περιποίησης προσώπου περιλαμβάνουν προϊόντα καθαρισμού, τόνωσης, αντιγήρανσης, ενυδάτωσης, μάσκες και προϊόντα απολέπισης.
Περιποίηση σώματος: Η Jurlique προσφέρει ολιστική φροντίδα που βελτιώνει την υγεία του σώματος και του πνεύματος. Κάθε ένα από τα προϊόντα: τζελ, λοσιόν, κρέμες, έλαια, περιέχει ένα μοναδικό μείγμα ενεργειακών φυτών για την αποκατάσταση, θρέψη και αναζωογόνηση του δέρματος.
Περιποίηση μαλλιών: Η Jurlique επιλέγει συγκεκριμένα βιοδυναμικά μείγματα που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών. Τα αρώματα από λεβάντα, μέντα, χαμομήλι και σανταλόξυλο ηρεμούν και αναζωογονούν, ενώ ένα βιοδυναμικό μείγμα «ζωτικής ενέργειας» θα αφήσει στα μαλλιά σας μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας, καθαρότητας και απαλότητας.
Φροντίδα μωρού: Η ολιστική περιποίηση της Jurlique βοηθά στην υγεία του δέρματος του μωρού. Υποαλλεργικά προϊόντα με ουδέτερο pH, φροντίζουν την επιδερμίδα του μωρού με απαλές συνθέσεις «ζωτικής ενέργειας» για να καθαρίσουν, να καταπραΰνουν και να προστατεύσουν το τρυφερό βρεφικό δέρμα. Το χαλαρωτικό άρωμα της λεβάντας θα φέρει έναν ήρεμο ύπνο στο μωρό.
Αιθέρια έλαια: Η σωστή χρήση των αιθέριων ελαίων βελτιώνει και προφυλάσσει την ψυχική και σωματική υγεία. Τα προϊόντα αρωματοθεραπείας αποτελούνται από αγνά αιθέρια έλαια, μείγματα και έλαια που εξομαλύνουν καταστάσεις έλλειψης ισορροπίας στην ανθρώπινη ενέργεια και επιφέρουν χαλάρωση ή τόνωση.
Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook εδώ και κερδίστε μια ολοκληρωμένη σειρά Rose Moisture Plus της Jurlique για νεανικές επιδερμίδες.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, θα πρέπει να είστε φίλος μας στο Facebook την ημερομηνία που η κλήρωση θα διεξαχθεί.

gamos.gr

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024