O κύριος “Gangnam Style” PSY, σε ρόλο dealer! …αυτοκινήτων
Αμερικανός αντιπρόσωπος της Hyundai γυρίζει διαφημιστικό βίντεο-ρέπλικα του "Gangnam Style" και πηγαίνει ταμείο στο YouTube.
Σε μια αμφιλεγόμενη εμπορική κίνηση, o αντιπρόσωπος αυτοκινήτων Hyundai στη Valencia της Καλιφόρνια αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσει πελατεία είναι να συνδέσει τα αυτοκίνητα της κορεατικής φίρμας με το πιο δημοφιλές, τους τελευταίους μήνες, προϊόν της χώρας τους.
Ο λόγος φυσικά για τον διάσημο -Βόρειο- Κορεάτη PSY και το “Gangnam Style” το οποίο αξιοποίησε ο ευρηματικός αντιπρόσωπος για να γυρίσει το διαφημιστικό spot-παραλλαγή, το οποίο μάλλον βρίσκεται στα όρια της νομιμότητας σε ό,τι αφορά τα πνευματικά δικαιώματα.
Όπως και να έχει, τo “clue” της υπόθεσης είναι ότι οι δημιουργοί του video δεν αξιοποίησαν μόνο μια παρόμοια χορογραφία με το clip του PSY αλλά μπήκαν στον κόπο να αλλάξουν και τους στίχους, προσαρμόζοντας τους στις ανάγκες της… αγοράς αυτοκινήτου.
auto.in.gr
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα

