Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O γάμος του Ronnie Wood των Rolling Stones

O γάμος του Ronnie Wood των Rolling Stones

Μιχελάκου Ιωάννα Φωτό: SPLASH/IML O Ronnie Wood, κιθαρίστας των Rolling Stones από το 1975, παντρεύτηκε για 3η φορά και η νύφη είναι κατά 31 χρόνια μικρότερή του. Η 34χρονη θεατρική παραγωγός Sally Humphreys είπε το «I do» σε μια πολύ χαμηλών τόνων τελετή στο λονδρέζικο ξενοδοχείο Dorchester, στις 21 Δεκεμβρίου. Το νυφικό της Sally, στενό […]

Μιχελάκου Ιωάννα Φωτό: SPLASH/IML

O Ronnie Wood, κιθαρίστας των Rolling Stones από το 1975, παντρεύτηκε για 3η φορά και η νύφη είναι κατά 31 χρόνια μικρότερή του. Η 34χρονη θεατρική παραγωγός Sally Humphreys είπε το «I do» σε μια πολύ χαμηλών τόνων τελετή στο λονδρέζικο ξενοδοχείο Dorchester, στις 21 Δεκεμβρίου.
Το νυφικό της Sally, στενό και μάξι, είναι το φόρεμα με το οποίο παντρεύτηκε η μητέρα της, ενώ ο 65χρονος ρόκερ, φόρεσε σκούρο κουστούμι και φούξια κάλτσες. Η νύφη άλλαξε για το πάρτι, που έγινε στην σουίτα του ξενοδοχείου και φόρεσε ένα κοντό ροζ φόρεμα.
Κουμπάρος ήταν ο Rod Stewart ενώ παραβρέθηκε και ο Sir Paul McCartney με τη νέα του σύζυγο Nancy Shevell, ενώ οι Mick Jagger, Keith Richards και Charlie Watts δεν εμφανίστηκαν.
Από τον πρώτο του γάμο με το μοντέλο Krissy Findlay το 1971, απέκτησε το γιο του Jesse. Ο δεύτερος γάμος με την πωλήτρια στα Woolworths, Jo Howard, κράτησε 13 χρόνια και τελείωσε όταν την παράτησε για την 24χρονη σερβιτόρα Katia Ivanova. Είχαν αποκτήσει 2 κόρες.

gamos.gr

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024