«Οι εκδότες και η ιστορία τους. Το παρόν και το μέλλον» Τιμώμενος εκδότης: Εκδόσεις ΑΓΡΑ
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»);
Παρεμβαίνουν συγγραφείς και φίλοι των εκδόσεων Άγρα.
Οι εκδόσεις Άγρα με μια 35χρονη περίπου παρουσία στον εκδοτικό χώρο και με πάνω από 1000 τίτλους στον κατάλογό τους αγαπήθηκαν από το αναγνωστικό κοινό χάρις στο ιδιαίτερο ύφος, την αισθητική τους και τους πρωτότυπους συγγραφείς τους.
Οι εκδότες υπήρξαν για χρόνια οι διακινητές ιδεών και αποτέλεσαν στις καλύτερες και στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας μας πηγή αισιοδοξίας και ανανεωτικού προβληματισμού. Μέχρι σήμερα ελάχιστα έχουν γραφτεί για την ιστορία των εκδοτών και την προσφορά τους στον τόπο. Φιλοδοξία μας είναι οι εκδηλώσεις να κρατήσουν τόσο καιρό ώστε να δοθεί η δυνατότητα να παρουσιαστούν οι περισσότεροι των εκδοτικών οίκων στη χώρα μας , αυτοί που με την εκδοτική τους δραστηριότητα συνέβαλαν και συμβάλλουν στην πολιτιστική μας ιστορία.
Η παρουσίαση κάθε εκδοτικού οίκου θα γίνεται με τον επικεφαλής του και θα συνοδεύεται από οπτικό υλικό. Θα ακολουθούν παρεμβάσεις από συγγραφείς και φίλους του παρουσιαζόμενου εκδότη. Η εκδήλωση θα έχει και τον χαρακτήρα γιορτής αφού θα καλούνται οι συγγραφείς, οι επιμελητές, οι μεταφραστές, οι τυπογράφοι, οι διορθωτές και γενικότερα οι φίλοι του εκδοτικού οίκου.
Είσοδος ελεύθερη
- Νέες φήμες για την υγεία του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ – «Βρίσκεται στη Μόσχα για να υποβληθεί σε χειρουργείο»
- Λίβερπουλ – Τότεναμ 1-1: Νέα γκέλα οι «κόκκινοι», βαθμός-ανάσα στο 90′ για τους «σπερς» (pics, vids)
- LIVE: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
- Ιωάννινα: Σοκάρει ο 16χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδα ανηλίκων
- Η κρίσιμη εβδομάδα των κεντρικών τραπεζών
- Παναθηναϊκός: Η αρχική 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό

