Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαραντάρισε ο Βρετανός ηθοποιός, Τζουντ Λο

Σαραντάρισε ο Βρετανός ηθοποιός, Τζουντ Λο

Ο Τζουντ Λο είναι ένας από τους ηθοποιούς που θα μπορούσαμε να πούμε ότι πάσχει από την «κατάρα του Πολ Νιούμαν». Τι σημαίνει αυτό; Ότι η εξωτερική του εμφάνιση συχνά τραβά τα βλέμματα από τις ερμηνείες του. Έχοντας, όμως, από πολύ νέος την τύχη να συνεργαστεί με σπουδαίους σκηνοθέτες, έχει καταφέρει να χτίσει μια αξιοπρόσεκτη φιλμογραφία. Το Σάββατο ο ηθοποιός έκλεισε τα 40 του χρόνια και ας μην μοιάζει να είναι ούτε μία μέρα μεγαλύτερος από 25. Δείτε την πορεία του σε εικόνες

Ο Τζουντ Λο είναι ένας από τους ηθοποιούς που θα μπορούσαμε να πούμε ότι πάσχει από την «κατάρα του Πολ Νιούμαν». Τι σημαίνει αυτό; Ότι η εξωτερική του εμφάνιση συχνά τραβά τα βλέμματα από τις ερμηνείες του.

Το Σάββατο ο ηθοποιός έκλεισε τα 40 του χρόνια και ας μην μοιάζει να είναι ούτε μία μέρα μεγαλύτερος από 25.

Όταν ήταν πιτσιρικάς ζούσε στο ίδιο διαμέρισμα με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ. Τότε δεν είχε καν τα χρήματα για να αγοράσει τα εισιτήρια για το λεωφορείο του και η πρώην σύζυγός του, Σάντι Φροστ, τον δάνειζε για να μπορεί να πηγαίνει στα μαθήματα υποκριτικής.

Αρκετά χρόνια αργότερα ο Τζουντ Λο αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους ηθοποιούς, όχι μόνο στη Βρετανία, από όπου κατάγεται, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Χρειάστηκε μονάχα εκείνη η μικρή στοιχειωτική εμφάνιση στον Ταλαντούχο Κύριο Ρίπλεϊ για να εκτοξευτεί η καριέρα του.

Στη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με σπουδαίους σκηνοθέτες -Σαμ Μέντες, Ντέιβιντ Κρόνενμποργκ, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μάρτιν Σκορσέζε, Τζο Ράιτ, Στίβεν Σόντερμπεργκ, Άντονι Μινγκέλα για να αναφέρουμε μόνο μερικούς- και έχει ερμηνεύσει σπουδαίους ρόλους τόσο στο σινεμά, όσο και στο θέατρο.

Με την Άννα Καρένινα να προβάλλεται αυτές τις μέρες στις αίθουσες και καθώς ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι στο θεατρικό σανίδι του Λονδίνου, ο Τζουντ Λο μπορεί να περηφανεύεται ότι αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ηθοποιούς που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Βρετανία.

Δείτε την πορεία του σε εικόνες

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024