Χριστούγεννα στο νοσοκομείο θα κάνει ο Νέλσον Μαντέλα
Νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο στην Πρετόρια θα παραμείνει ο Νέλσον Μαντέλα, που ανταποκρίνεται μεν στη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται μετά την επιτυχή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για αφαίρεση χολόλιθων αλλά τελικά δεν θα πάρει εξιτήριο για τα Χριστούγεννα, όπως ήλπιζαν οι γιατροί. Τα προβλήματα του εμβληματικού 94χρονου πρώην προέδρου έχουν προκαλέσει ανησυχία στη Νότιο Αφρική για την πορεία της υγείας του.
Νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο στην Πρετόρια θα παραμείνει ο Νέλσον Μαντέλα, που ανταποκρίνεται μεν στη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται μετά την επιτυχή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για αφαίρεση χολόλιθων αλλά τελικά δεν θα πάρει εξιτήριο για τα Χριστούγεννα, όπως ήλπιζαν οι γιατροί.
Τα προβλήματα του εμβληματικού 94χρονου πρώην προέδρου έχουν προκαλέσει ανησυχία στη Νότιο Αφρική για την πορεία της υγείας του.
Ο Μαντέλα μπήκε στο νοσοκομείο στις 8 Δεκεμβρίου με πνευμονικό οίδημα. Οι εξετάσεις έδειξαν την υπάρξη χολολίθων (πέτρες στη χοληδόχο κύστη), τις οποίες οι γιατροί αφαίρεσαν μετά από μερικές ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 38χρονης από τον σύντροφό της – Την ακινητοποίησε και την χτυπούσε, πώς σώθηκε
- Κολωνός: Συνελήφθη ο σύντροφος της εγκύου που βρέθηκε νεκρή
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους φιλάθλους της για το ματς με τον Πανσερραϊκό
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [01.03 – 07.03.2026]
- Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Αμερικανική Πρεσβεία ενάντια στην επίθεση στο Ιράν
- Ιράν: Ο πόλεμος μπορεί να εκτοξεύσει τις τιμές του πετρελαίου και του πληθωρισμού

