Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«ΠΑΟΚ το σπίτι μου, Βόλφσμπουργκ η ομάδα μου», είπε ο Βιεϊρίνια

«ΠΑΟΚ το σπίτι μου, Βόλφσμπουργκ η ομάδα μου», είπε ο Βιεϊρίνια

Και το όνομα αυτής... Χριστίνα, όμως στον ΠΑΟΚ μάλλον δεν είχαν τόσο το μυαλό στην βάφτιση της κόρης του Αντελίνο Βιεϊρίνια, όσο την απόφαση του ίδιου και της Βόλφσμπουργκ για το εάν θα επιστρέψει ο Πορτογάλος στην Τούμπα. Στον Ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του Βιεϊρίνια (μεταξύ αυτών και ο Σωτήρης) και ο ίδιος κρατώντας την κόρη του στην αγκαλιά δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το «φλερτ» με την πρώην ομάδα του: «Ο ΠΑΟΚ το σπίτι μου, η Βόλφσμπουργκ η ομάδα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος, ρίχνοντας τους τόνους γύρω από το σίριαλ της πιθανολογούμενης επιστροφής του.

Και το όνομα αυτής… Χριστίνα, όμως στον ΠΑΟΚ μάλλον δεν είχαν τόσο το μυαλό στην βάφτιση της κόρης του Αντελίνο Βιεϊρίνια, όσο την απόφαση του ίδιου και της Βόλφσμπουργκ για το εάν θα επιστρέψει ο Πορτογάλος στην Τούμπα.

Στον Ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι (μεταξύ αυτών και ο Σωτήρης Κυργιάκος) του Βιεϊρίνια και ο ίδιος κρατώντας την κόρη του στην αγκαλιά δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το «φλερτ» με την πρώην ομάδα του: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, νιώθω όμορφα και χαρούμενος γιατί σήμερα είναι η βάφτιση της κόρης μου. Έχω και πολλούς φίλους εδώ, είναι γνωστή η σχέση μου με την πόλη. Πήγα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, ήταν μία επίσκεψη στους φίλους μου και τίποτα άλλο. Αυτό γίνεται όταν έρχομαι σπίτι…», είπε αρχικά ο Πορτογάλος, ενώ μετά ρωτήθηκε αν το πρώτο πράγμα που έκανε με την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη ήταν να επισκεφτεί την Τούμπα: «Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω την κόρη μου και να κοιμηθώ. Μετά πήγα στο μέρος που μπορώ να το αποκαλώ ποδοσφαιρικό σπίτι μου. Είδα τους φίλους μου και μόνο αυτό».

Για το γεύμα που είχε την Παρασκευή με τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γκέρμαν Τσιστιακόφ και Μαρία Γκοντσαρόβα, είπε: «Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, όλοι μπορούσαν μας δουν στον χώρο που ήμασταν. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα και όχι για την πιθανότητα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι παίκτης της Βόλφσμπουργκ. Έχουν πληρώσει πολλά χρήματα για μένα. Αυτή την στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στην ομάδα μου».

Για το αν οι ανακατατάξεις στον γερμανικό σύλλογο σημαίνουν κάτι για το μέλλον του δήλωσε: «Δεν αλλάζει κάτι το γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ φέρνει νέο προπονητή. Έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος και εγώ πρέπει αρχές Ιανουαρίου να είμαι πίσω στην Γερμανία. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα εδώ και ένα χρόνο. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν αλλάζει κάτι στην σχέση μου με την Βόλφσμπουργκ».

Για την περίπτωση που ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, ΙβάνΣαββίδης τα «βρει» με την Βόλφσμπουργκ: «Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε τους Γερμανούς. Τι πλάνα έχουν για μένα. Επίσης πρέπει να ρωτήσετε και τον κ. Σαββίδη. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο». Τέλος, για το εάν βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη μόνο για τη βάφτιση της κόρης του απάντησε: «Ναι, μόνο, γι’ αυτό».

Το «παρών» έδωσαν και οι Βλάνταν Ίβιτς, ο γιατρός του ΠΑΟΚ Γιάννης Ράλλης, η οικογένεια του Κώστα Ιωσηφίδη και ο συμπαίκτης του Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ, Σωτήρης Κυργιάκος, με τον τελευταίο να ξεκαθαρίζει –επίσης- ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μόνο για τη βάφτιση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024