Σε διαθεσιμότητα ειδικός φρουρός που κακοποίησε αλλοδαπό στην Αμυγδαλέζα
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος ειδικού φρουρού, ο οποίος κατηγορείται ότι στις 19 Δεκεμβρίου προέβη σε πρόκληση σωματικής κάκωσης και προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κατά αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος κρατείται στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής, για διοικητική απέλαση. Ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος ειδικού φρουρού, ο οποίος κατηγορείται ότι στις 19 Δεκεμβρίου προέβη σε πρόκληση σωματικής κάκωσης και προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κατά αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος κρατείται στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής, για διοικητική απέλαση.
Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
- O Λεβαδειακός και η ευκαιρία για +9 από τον Παναθηναϊκό – Βόλος και Ατρόμητος «μάχονται» στο Πανθεσσαλικό
- Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στα Καπετανιανά – Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός
- Υπάρχει περίπτωση ο λύκος να επιτεθεί σε άνθρωπο;
- Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια – Τι προβλέπουν τέσσερις μετεωρολόγοι
- Γιατί το Landman είναι κάτι περισσότερο από πετρελαϊκή προπαγάνδα του «drill, baby, drill»


