Αναστέλλουν από την Πέμπτη τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί
Τέλος στις κινητοποιήσεις τους βάζουν από την Πέμπτη οι φαρμακοποιοί με απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Έτσι οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να προμηθεύονται κανονικά τα φάρμακα με πίστωση.
Τέλος στις κινητοποιήσεις τους βάζουν από την Πέμπτη οι φαρμακοποιοί με απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ). Έτσι οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να προμηθεύονται κανονικά τα φάρμακα με πίστωση.
Στην συνεδρίασή τους τα μέλη του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου αποφάσισαν να δίνονται και πάλι με πίστωση τα φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
Οι φαρμακοποιοί, όπως ανέφεραν μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ, θα επανεξετάσουν τη στάση τους το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Θόδωρος Αμπατζόγλου, «φαρμακείο χωρίς χρήματα, είναι φαρμακείο χωρίς φάρμακα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι
- ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Μεσολόγγι: Μεγαλειώδης παρέλαση για τα 200 χρόνια από την Έξοδο – Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς
- ΑΕΚ: Οι «11» του Νίκολιτς για την αναμέτρηση με την Κηφισιά (pic)
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet (pic)
- Η Αμερικανίδα κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου – Αυτός την αναγνώρισε στα 14, αυτή έβαλε τους όρους της