Τα δώρα των Χριστουγέννων για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Λονδίνου Great Ormond Street εκλάπησαν και η βρετανική αστυνομία αναζητά εναγωνίως το δράστη.

Κονσόλες Nintendo, βιντεοπαιχνίδια, συσκευές αναπαραγωγής DVD και άλλα παιχνίδια, ήταν μεταξύ των δώρων που εκλάπησαν και τα οποία προορίζονταν για τα παιδιά που νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, το φιλανθρωπικό ταμείο του οποίου οργάνωσε τη συλλογή των δώρων.

Ευτυχώς, τα δώρα αποκαταστάθηκαν άμεσα από ένα γενναιόδωρο δωρητή, το όνομά του οποίου δεν έγινε γνωστό, ενώ πολλοί ιδιώτες και επιχειρήσεις έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους, προκειμένου για την αντικατάσταση των κλεμμένων αντικειμένων.

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας Νιλ Άντερσον δήλωσε, σε σχέση με την κλοπή: «Το να κλέβει κανείς δώρα που προορίζονται για παιδιά που είναι πολύ άρρωστα για να βρίσκονται στο σπίτι τους τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά τους είναι κάτι το αδιανόητο», ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για την κλοπή να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό