Ζητάει MoU από τους μετόχους ο πρίγκιπας
Το βράδυ της Δευτέρας ο πρίγκιπας Φειζάλ έστειλε e-mail στους μετόχους του Παναθηναϊκού και στο οποίους εξέφρασε την επιθυμία της υπογραφής ενός MoU (Memorandum of Understanding), πριν βάλει τα 28 εκατ. ευρώ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Το βράδυ της Δευτέρας ο πρίγκιπας Φειζάλ έστειλε e-mail στους μετόχους του Παναθηναϊκού και στο οποίους εξέφρασε την επιθυμία της υπογραφής ενός MoU (Memorandum of Understanding), πριν βάλει τα 28 εκατ. ευρώ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Στο e-mail του πρίγκιπα υπάρχουν και οι απαιτήσεις της για να προχωρήσει η υπόθεση της εμπλοκής στην «πράσινη» ΠΑΕ και της εξαγοράς των μετοχών.
Η κίνηση αυτή μπορεί από την πλευρά των μετόχων να θεωρηθεί ως ακόμα μια δικαιολογία για να καθυστερήσει ο πρίγκιπας, δεν αποκλείεται να πάρουν θέση και να πουν ότι δεν υπογράφουν κανένα συμφωνητικό, μιας και ο Φεϊζάλ μπορεί αν θέλει να μπει άμεσα στην ΑΜΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442