Δεύτερη θητεία του S. Marchionne ως επικεφαλής του ACEA
Ο Σύνδεσμος Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτου, επανεξέλεξε τον επικεφαλής του ομίλου Fiat-Chrysler, στη θέση του προέδρου και για το 2013.
Την επανεκλογή του επικεφαλής του ομίλου Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne για το 2013 στην προεδρία του Σύνδεσμου Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτου (ACEA) αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ευρωπαϊκού οργανισμού.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι προτεραιότητες του συνδέσμου που ο ισχυρός άνδρας της Fiat θα κληθεί να υποστηρίξει από τη θέση του ως προέδρου του ACEA, θα είναι μια υποστηρικτική και συντονισμένη ευρωπαϊκή πολιτική για την αυτοκινητοβιομηχανία.
Στο ίδιο πλαίσιο ο ACEA οφείλει να διασφαλίσει ότι τηρούνται οι προβλέψεις του «CARS 2020», το οποίο θα καθορίσει την εικόνα των αυτοκινήτων του κοντινού μέλλοντος, σύμφωνα με τις σχετικές πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ψηλά στην ατζέντα του ACEA για το 2013, βρίσκεται επίσης και το θέμα της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Σημειώνεται ότι τον ACEA, απαρτίζουν οι όμιλοι αυτοκινητοβιομηχανιών BMW Group, DAF Trucks, Daimler, FIAT S.p.A., Ford of Europe, General Motors Europe, Hyundai Motor Europe, IVECO S.p.A., Jaguar Land Rover, Porsche, PSA Peugeot Citroën, Renault Group, Toyota Motor Europe, Volkswagen Group, Volvo Cars και Volvo Group.
auto.in.gr
- «Ήταν ποιητικό» – Έρθα Κιτ, η τραγουδίστρια του «Santa Baby» πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2008
- ΗΠΑ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν τραβά την προσοχή… για λάθος λόγο
- «Η Γιουβέντους πάει να πάρει τον Φρατέζι από την Ίντερ»
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Από τα Χριστούγεννα με βροχές στην «ψυχρή» και χιονισμένη Πρωτοχρονιά
- Σουηδία: Μία νεκρή και δύο τραυματίες μετά από επίθεση σε σπίτι στην Μπόντεν – Σκότωσε τον δράστη η Αστυνομία
- Γαλλία: Το 2025, η επιθυμία των Γάλλων να εγκαταλείψουν τη χώρα έφτασε σε υψηλό όλων των εποχών
