Λημέρι… μονόκερων ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στη Βόρειο Κορέα
Δεν είναι λίγες οι φορές που το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Βορείου Κορέας έχει μεταδώσει υπερβολικές ειδήσεις. Πέρυσι τον Δεκέμβριο, παρατηρούσε παράξενα καιρικά φαινόμενα που τα απέδωσε στον τρόπο της φύσης να θρηνήσει τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ιλ. Τώρα, το KCNA μεταδίδει ότι αρχαιολόγοι στην Πιονγιάνγκ ανακάλυψαν ένα λημέρι... μονόκερων.
Δεν είναι λίγες οι φορές που το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Βορείου Κορέας έχει μεταδώσει υπερβολικές ειδήσεις.
Πέρυσι τον Δεκέμβριο, παρατηρούσε παράξενα καιρικά φαινόμενα που τα απέδωσε στον τρόπο της φύσης να θρηνήσει τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ιλ. Τώρα, το KCNA μεταδίδει ότι αρχαιολόγοι στην Πιονγιάνγκ ανακάλυψαν ένα λημέρι… μονόκερων.
Ή ακριβέστερα: οι αρχαιολόγοι επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του καταφυγίου των μονόκερων που ίππευε ο αρχαίος Κορεάτης βασιλιάς Τονγκμιόνγκ, ο ιδρυτής του βασιλείου που ηγεμόνευε σε τμήματα της Κίνας και της Κορεατικής Χερσονήσου από τον 3ο π.Χ. αιώνα έως τον 7ο μ.Χ. αιώνα.
Το καταφύγιο, σύμφωνα με το πρακτορείο, βρίσκεται 200 μέτρα μακριά από ναό στην βορειοκορεατική πρωτεύουσα.
«Ένας ορθογώνιος λαξευμένος βράχος με τις λέξεις «Λημέρι Μονόκερων» βρίσκεται μπροστά από το καταφύγιο» αναφέρει το KCNA.
«Οι σκαλιστές λέξεις πιστεύεται ότι χρονολογούνται από την περίοδο της του Βασιλείου Κόριο (918-1392)» αναφέρει η είδηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Επιδαύρου λόγω Byron
- Συνταγή: Λουκουμάδες
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης


