F1 Grand Prix Βραζιλίας: Πριμ δέκα εκατομμυρίων ευρώ για τον F. Alonso
Αν ο Fernando Alonso κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, η Ferrari θα του δώσει bonus 10.000.000 ευρώ.
Μπορεί η παράδοση να είναι εναντίον του, μπορεί να πρέπει να «παλέψει» από την έβδομη θέση της εκκίνησης για να φτάσει στην πρώτη τριάδα. Τέλος μπορεί να τον χωρίζουν 13 βαθμοί από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας S. Vettel όμως ο Ισπανός έχει δύο πολύ δυνατά κίνητρα για να διεκδικήσει τη νίκη και τον τίτλο στο Grand Prix της Βραζιλίας.
Το πρώτο είναι πως στη Ferrari (και την Ιταλία) θα τον λατρέψουν σαν Θεό (βλπ M. Schumacher) και το δεύτερο είναι τα 10.000.000 ευρώ που θα πάρει (σύμφωνα με την εφημερίδα “La Stampa”) ως πριμ.
Από την άλλη πλευρά αν παρακολουθώντας τα social media δεν βλέπετε νέα από τον F. Alonso είναι γιατί η Ferrari παρακολουθεί και… λογοκρίνει αν χρειαστεί, τους προσωπικούς λογαριασμούς του Ισπανού σε Twitter και Facebook πριν από τον τελευταίο αγώνα της σεζόν.
Με αυτόν τον τρόπο η ιταλική ομάδα επιχειρεί να προλάβει πιθανές αμφιλεγόμενες αναρτήσεις του οδηγού της, όπως ήταν αυτή που είχε κάνει την περασμένη εβδομάδα.
Λίγο πριν ξεκινήσει το Grand Prix των ΗΠΑ, ο F. Alonso ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του με τον F. Massa, η οποία τους έδειχνε να κρατούν όπλα paintball. «Έτοιμοι για τους δύο τελευταίους αγώνες», έγραφε η λεζάντα.
Ορισμένα γερμανικά ΜΜΕ είχαν εκλάβει τη φωτογραφία ως μια άτυπη κήρυξη πολέμου στον S. Vettel, με τον οποίο ο F.Αlonso παλεύει για τον φετινό τίτλο της F1.
«Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που θα μπορούσα να πω στους οπαδούς κατά τη διάρκεια ενός αγωνιστικού τριημέρου, αλλά σίγουρα υπάρχει επίσης ο τομέας Τύπου που με παρακολουθεί διαρκώς», δήλωσε από τη Βραζιλία.
auto.in.gr
- «Ο Χίφι είναι στην κορυφή της λίστας της Βαλένθια»
- Αποθέωση για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
- Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο
- Τι έκανε ο Μοντέρο με τη Δομινικανή Δημοκρατία λίγο πριν τον Ολυμπιακό (vids)
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442