Φωτογραφίες από την παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών στη Νέα Υόρκη
Χιλιάδες Νεοϋορκέζοι βγήκαν την Πέμπτη στους δρόμους για να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη παρέλαση των Macy's για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Δεκάδες μπαλόνια από γνωστούς παιδικούς (και όχι μόνο) χαρακτήρες υψώθηκαν πάνω από την αμερικανική μεγαλούπολη, καθώς οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης επευφημούσαν και φωτογράφιζαν. Νεκρός έπεσε 67χρονος κλόουν από καρδιακή προσβολή.
Χιλιάδες Νεοϋορκέζοι βγήκαν την Πέμπτη στους δρόμους για να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη παρέλαση των Macy’s για την Ημέρα των Ευχαριστιών.
Δεκάδες μπαλόνια από γνωστούς παιδικούς (και όχι μόνο) χαρακτήρες υψώθηκαν πάνω από την αμερικανική μεγαλούπολη, καθώς οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης επευφημούσαν και φωτογράφιζαν.
Δείτε το φωτορεπορτάζ
Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, ένας κλόουν πέθανε, αφού κατέρρευσε μπροστά στους θεατές στο Μανχάταν.
Ο 67χρονος άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή, την ώρα που έφτιαχνε ζώα από μπαλόνια στην Έκτη Λεωφόρο και τη Δυτική 39η Οδό.
Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»
- Ο Μακρόν ψάχνει και για κεντρικό τραπεζίτη – Γιατί παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Βιλερουά
- Κινηματογραφική ληστεία στην Ιταλία: Μασκοφόροι με «μαϊμού» περιπολικά ανατίναξαν χρηματαποστολή
- Το μήνυμα του Γκουαρντιόλα για τον τίτλο και το τέλος της «ξηρασίας» 89 χρόνων
- Γιατί οι Ιταλοί παραγωγοί μπαίνουν μέσα πουλώντας λάδι
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Υποβαθμίζει τις «βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις» του δολαρίου
