Δύο αγωνιστικές η τιμωρία του Χακόμπο από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα
Δύο αγωνιστικές και 120 ευρώ πρόστιμο είναι η τιμωρία του Χακόμπο από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα για την αντίδρασή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Δύο αγωνιστικές και 120 ευρώ πρόστιμο είναι η τιμωρία του Χακόμπο από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα για την αντίδρασή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός γκολκίπερ δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Δώνη στα παιχνίδια με Ολυμπιακό (την Κυριακή) και Βέροια.
Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ισχυρίστηκε ότι η χειρονομία του Χακόμπο έγινε προς την κερκίδα και πως δεν απορρέει από πουθενά πως κινήθηκε εναντίον των διαιτητών.
Μηνύματα με ψέματα προς τους διαιτητές από συγκεκριμένα κέντρα για επίμαχες φάσεις καθώς παρουσιάζουν την εκπαίδευση της ΚΕΔ όπως τους βολεύει. Διαβάστε για το θέατρο του παραλόγου
To transfermarkt παρουσιάζει τους 10 πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές της Premier League, το συμβόλαιο των οποίων εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κονατέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπισουμά κι ακόμη 7.
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την πρωτιά στο τουρνουά Gen A Stars U16, καθώς με 30 πόντους του Χριστοδούλου κι άλλους 14 του Σπανούλη, επικράτησε της ΔΕΚΑ με 94-85 και πήρε το τρόπαιο.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας