Με δύο γκολ του Νάτσο Σκόκο η Αργεντινή 2-1 τη Βραζιλία!
Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Μπουένος Αϊρες, η εθνική Αργεντινής επικράτησε με 2-1 της Βραζιλίας. Στην αναμέτρηση έπαιξαν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα δύο εθνικά πρωταθλήματα και πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Νάτσο Σκόκο.
Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Μπουένος Αϊρες, η εθνική Αργεντινής επικράτησε με 2-1 της Βραζιλίας. Στην αναμέτρηση έπαιξαν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα δύο εθνικά πρωταθλήματα και πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Νάτσο Σκόκο.
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν της Νιούελς Ολντ Μπόις, μπήκε στον αγώνα στο 69ο λεπτό και σκόραρε στο 82` με πέναλτι και στο 90ο λεπτό, ενώ η «σελεσάο» είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 84` με τον Φρεντ.
«Χαίρομαι που βοήθησα να κερδίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Θέλαμε πολύ τη νίκη και την πήραμε. Τα πέναλτι ήταν θέμα τύχης. Δεν θέλω να μιλήσω για την απόδοσή μου. Μου δόθηκε η δυνατότητα να παίξω και νομίζω ότι την εκμεταλλεύτηκα. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι με την εθνική ομάδα. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο, καθώς στην ομάδα υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης που αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες και τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου», ανέφερε ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν της Νιούελς Ολντ Μπόις.
Δείτε και την εύστοχη εκτέλεση πέναλντι:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουτσούμπας για τις συμβάσεις με Chevron: Βάζετε τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας στο ΝΑΤΟϊκό παζάρι
- Deepfakes: Πώς να εντοπίζετε τα οπτικά και ακουστικά σημάδια που τα προδίδουν
- Ο Έλον Μασκ δημιουργεί ανταγωνιστή της Microsoft με το σύστημα «Macrohard»
- ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν κανονικά Πέλκας και Παβλένκα
- Ανδρουλάκης: Στέλνετε μήνυμα έμμεσης υποχώρησης σε ζητήματα κυριαρχικών δικαιωμάτων – Το ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσει τις συμβάσεις για την Κρήτη
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο στην Πολίχνη
