Δεν βλέπει αποχώρηση του ΔΝΤ από την τρόικα η γερμανική κυβέρνηση
Δεν αναμένει αποχώρηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από την τρόικα η γερμανική κυβέρνηση, παρά τη διαφωνία σε σχέση με τη διαχείριση του ελληνικού προγράμματος διάσωσης, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το Reuters.
Δεν αναμένει αποχώρηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από την τρόικα η γερμανική κυβέρνηση, παρά τη διαφωνία σε σχέση με τη διαχείριση του ελληνικού προγράμματος διάσωσης, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το Reuters.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο, αυτό το σενάριο δεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.
«Όλοι αναζητούν μια εποικοδομητική λύση», σημείωσε η κυβερνητική πηγή, σύμφωνα με το Reuters.
Εν τω μεταξύ, η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, δήλωσε οτι η Γερμανία και οι εταίροι της στην Ευρωζώνη κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν την Ελλάδα στο ευρώ.
«Φυσικά όλοι εργάζονται για να διασφαλίσουν την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη», είπε η Μαριάνε Κότε σε συνέντευξη Τύπου.
Το ΔΝΤ και οι κυβερνήσεις της Ευρωζώνης διαφωνούν σχετικά με το χρόνο που χρειάζεται η Ελλάδα για να ξεπεράσει τα προβλήματα με το χρέος της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντόρσεϊ: «Ξέρουμε τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό αυτό το ματς»
- «Χαστούκι, ζήλεια, γυναίκες αρπαχτικά»: Πώς το βιβλίο-φωτιά για τους Μακρόν εξυπηρετεί το σκοπό τους
- Χανταϊός: Ο καπετάνιος του MV Hondius μπορεί επιτέλους να εγκαταλείψει το κρουαζιερόπλοιο
- Reuters: Βήματα προόδου στις επαφές Ουάσιγκτον–Τεχεράνης για τερματισμό του πολέμου
- Υποκλοπές: Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συγκάλυψης
- Μάριος Οικονόμου: Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο
