Δεκάδες παραμένουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια του εμπορικού κέντρου στην Γκάνα
Τουλάχιστον εννέα άτομα ανασύρθηκαν νεκρά από τα συντρίμμια του εμπορικού κέντρου, που κατέρρευσε στην Γκάνα, ενώ εκτιμάται ότι τουλάχιστον 55 άτομα εξακολουθούν να είναι παγιδευμένα κάτω από τα ερείπια.
Τουλάχιστον εννέα άτομα ανασύρθηκαν νεκρά από τα συντρίμμια του εμπορικού κέντρου, που κατέρρευσε στην Γκάνα, ενώ εκτιμάται ότι τουλάχιστον 55 άτομα εξακολουθούν να είναι παγιδευμένα κάτω από τα ερείπια.
Αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται στη χώρα ομάδα Iσραηλινών διασωστών για να συνδράμει στις προσπάθειες αναζήτησης τυχόν επιζώντων.
Η Melcom, η οποία διαχειρίζεται τη μεγαλύτερη αλυσίδα εμπορικών κέντρων λιανικής στη χώρα και διαθέτει περίπου 20 καταστήματα σε όλη τη Γκάνα, δήλωσε ότι το κτίριο που κατέρρευσε το είχε νοικιάσει τον Ιανουάριο.
Η ίδια ανακοίνωσε ότι σήμερα θα κλείσει όλα τα καταστήματά της στην πρωτεύουσα σε ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος
- Short-Term Rentals Enter a Phase of Maturity in Greece and Europe
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της