Βίοι αντίθετοι για Λέικερς και Μαϊάμι
Οι Λος Αντζελες Λέικερς συνέχισαν τις απογοητευτικές τους εμφανίσεις στο ΝΒΑ, καθώς ηττήθηκαν 95-86 από τους Γιούτα Τζαζ. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για τους «Λιμνανθρώπους» σε πέντε αγώνες, που είχαν κορυφαίο τον Κόμπι Μπράιαντ με 27 πόντους.
Οι Λος Αντζελες Λέικερς συνέχισαν τις απογοητευτικές τους εμφανίσεις στο ΝΒΑ, καθώς ηττήθηκαν 95-86 από τους Γιούτα Τζαζ. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για τους «Λιμνανθρώπους» σε πέντε αγώνες, που είχαν κορυφαίο τον Κόμπι Μπράιαντ με 27 πόντους.
Οσον αφορά στους γηπεδούχους, πρωταγωνιστής ήταν ο Ράντι Φόι με 17 πόντους και τρία διαδοχικά τρίποντα στην τελευταία περίοδο.
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κλίπερς, καθώς συνέτριψαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 106-84. Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Γκρίφιν και Τζόρνταν με 22 και 20 πόντους, αντίστοιχα, ενώ με τον Ουέιντ να σημειώνει 22 πόντους και τον Τζέιμς 20, οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν άνετα των Μπρούκλιν Νετς με 103-73.
Τα αποτελέσματα και έχουν ως εξής:
Σάρλοτ-Φοίνιξ 110-117
Βοστόνη-Ουάσινγκτον 100-94 (παρ)
Ατλάντα-Ιντιάνα 89-86
Μαϊάμι-Μπρούκλιν 103-73
Μιλγουόκι-Μέμφις 90-108
Νέα Ορλεάνη-Φιλαδέλφεια 62-77
Χιούστον-Ντένβερ 87-93
Μινεσότα-Ορλάντο 90-75
Ντάλας-Τορόντο 109-104
Γιούτα-ΛΑ Λέικερς 95-86
Σακραμέντο-Ντιτρόιτ 105-103
ΛΑ Κλίπερς-Σαν Αντόνιο 106-84
Γκόλντεν Στέιτ-Κλίβελαντ 106-96
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά
- Ταξίδια: Οι 4+1 τάσεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο του 2026
- Ερντογάν: Συναντήθηκε με τον ντε φάκτο ηγέτη του Σουδάν – Τι του υποσχέθηκε
- Λούβρο: Υπό πίεση μετά από μια καταστροφική χρονιά
- Ράσφορντ: «Όταν μεγάλωσα συνειδητοποίησα τι είχε περάσει η μητέρα μου»