Μειώθηκε το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας το Σεπτέμβριο
Το γερμανικό εμπορικό πλεόνασμα συρρικνώθηκε το Σεπτέμβριο καθώς η επιβράδυνση της οικονομίας της Ευρωζώνης έπληξε τόσο τις εξαγωγές όσο και τις εισαγωγές της Γερμανίας. Οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 1,6% και οι εξαγωγές κατά 2,5% ενώ οι αναλυτές προέβλεπαν μείωση 01% και 1,5% αντιστοίχως.
Το γερμανικό εμπορικό πλεόνασμα συρρικνώθηκε το Σεπτέμβριο καθώς η επιβράδυνση της οικονομίας της Ευρωζώνης έπληξε τόσο τις εξαγωγές όσο και τις εισαγωγές της Γερμανίας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη.
Οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 1,6% και οι εξαγωγές κατά 2,5% ενώ οι αναλυτές προέβλεπαν μείωση 01% και 1,5% αντιστοίχως.
Η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης εξήγαγε το Σεπτέμβριο αγαθά συνολικής αξίας 92,5 δισ. ευρώ, σε εποχικά προσαρμοσμένους όρους, παρουσιάζοντας μείωση 2,5% σε σχέση με τον Αύγουστο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη


