Μειώθηκε το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας το Σεπτέμβριο
Το γερμανικό εμπορικό πλεόνασμα συρρικνώθηκε το Σεπτέμβριο καθώς η επιβράδυνση της οικονομίας της Ευρωζώνης έπληξε τόσο τις εξαγωγές όσο και τις εισαγωγές της Γερμανίας. Οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 1,6% και οι εξαγωγές κατά 2,5% ενώ οι αναλυτές προέβλεπαν μείωση 01% και 1,5% αντιστοίχως.
Το γερμανικό εμπορικό πλεόνασμα συρρικνώθηκε το Σεπτέμβριο καθώς η επιβράδυνση της οικονομίας της Ευρωζώνης έπληξε τόσο τις εξαγωγές όσο και τις εισαγωγές της Γερμανίας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη.
Οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 1,6% και οι εξαγωγές κατά 2,5% ενώ οι αναλυτές προέβλεπαν μείωση 01% και 1,5% αντιστοίχως.
Η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης εξήγαγε το Σεπτέμβριο αγαθά συνολικής αξίας 92,5 δισ. ευρώ, σε εποχικά προσαρμοσμένους όρους, παρουσιάζοντας μείωση 2,5% σε σχέση με τον Αύγουστο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τεχεράνη: Δορυφορική εικόνα δείχνει καταστροφές στην επίσημη κατοικία του Χαμενεΐ
- Βούτσιτς: Στο Ιράν γίνεται αυτό που έγινε το 1999 στην Γιουγκοσλαβία
- Ηρακλής: Οι πανηγυρισμοί των «κυανόλευκων» για την άνοδο στη Super League (vids)
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός «εξ όσων γνωρίζω», λέει ο ΥΠΕΞ Αραγτσί – Η Τεχεράνη επιθυμεί την «αποκλιμάκωση»
- Super League 2: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-1: Επέστρεψε και μαθηματικά στα «σαλόνια» ο Γηραιός!
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εμφανίστηκε με μουστάκι στη σκηνή
