Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τετάρτη
Mετ' εμποδίων θα πραγματοποιηθούν και αύριο Τετάρτη οι μετακινήσεις, λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα μείνουν τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ο ΗΣΑΠ και το Μετρό θα λειτουργήσουν μετά τις 3 το μεσημέρι και το Τραμ μετά τις 12 το μεσημέρι. Συνεχίζουν την απεργία τα ταξί. Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη.
Mετ’ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν και αύριο, Τετάρτη οι μετακινήσεις, λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Πιο συγκεκριμένα:
- Ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα μείνουν τα λεωφορεία τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός
- Το Μετρό (γραμμές 2,3) και ο ΗΣΑΠ (γραμμή 1) θα λειτουργήσουν μετά τις 3 το μεσημέρι.
- Συνεχίζουν την απεργία τους τα ταξί μέχρι τις 5:00 π.μ της Πέμπτης.
- Το Τραμ θα λειτουργήσει μετά τις 12 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη της βάρδιας.
- Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και την Τετάρτη, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συμμετέχει στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
- Στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί ώς τις 16:00 το απόγευμα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.
Με εντολή της αστυνομίας θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, λόγω του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ έδωσε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να σταματήσουν τη συνεργασία με την Anthropic
- Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου: «Ο κόσμος όλος, δύο πράσινα μάτια, γεμάτα δύναμη»
- Οι ΗΠΑ ζητούν από το Ιράν να «απελευθερώσει τους Αμερικανούς ομήρους»
- Γουλβς – Άστον Βίλα 2-0: Τεράστια «γκέλα» για τους «χωριάτες» από την ουραγό
- Επεισοδιακή καταδίωξη 28χρονου που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Τράκαρε τρία ΙΧ
- Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας Interstar Security στη Μεταμόρφωση

