Θανάσιμος τραυματισμός τρίχρονου αγοριού που έπεσε πάνω σε τζάμι μπαλκονόπορτας
Θανάσιμα τραυματίστηκε ένα τρίχρονο αγοράκι, όταν έπεσε πάνω σε τζαμαρία μπαλκονόπορτας, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Το αγοράκι, στην προσπάθειά του να βγει στο μπαλκόνι για να δει τους γονείς του που έφταναν στο σπίτι της γιαγιάς του, έπεσε πάνω στο τζάμι της μπαλκονόπορτας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Θανάσιμα τραυματίστηκε ένα τρίχρονο αγοράκι, όταν έπεσε πάνω σε τζαμαρία μπαλκονόπορτας, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.
Το αγοράκι, στην προσπάθειά του να βγει στο μπαλκόνι για να δει τους γονείς του που έφταναν στο σπίτι της γιαγιάς του, έπεσε πάνω στο τζάμι της μπαλκονόπορτας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου Πιερίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»




